2777
2789

قبلش پرسید مجردی گفتم اره نگفتم که یبارجداشدم 

چون اونموقه کنارهم بودیم داشتیم حرف میزدیم حرفی از خاستگاری نبود اصلا.

حالا برا داداش دوستش گفت 

گفت اگه اوکیی قراربزاریم هرجا خودت میگی همدیگرو ببینید.4سال ازمن بزرگتره پسره  رشته دانشگاهیمون یکیه 

اونسرکاره من دانشجوام

قرار بزارم ؟؟اصلاکجا؟؟الان بگم قبلا ازدواج کردم یابزارم به پسره بگم؟؟

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

هزار جور حرف توش درمیاد حالا اگرم میخوای امتحان کنی بهتره به دختره بگی بره بهشون بگه بعدم مگه دوست خودش زبون نداره که به دوستش گفته برای داداشم زن پیدا کن؟ 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

قرار نیست راز زندگیتو جار بزنی

برو سر قرار اگر پسره خوشت اومد اخر جلسه به پسره بگو اگر که باب پسندت نبود فقط ردش کن همین و چیزی نگو

رازهای ندگیتو وقتی بگو که از طرف مطمعنی و خوشت اومده نه هر کی از راه می رسه

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

قرار نیست راز زندگیتو جار بزنیبرو سر قرار اگر پسره خوشت اومد اخر جلسه به پسره بگو اگر که باب پسندت ن ...

نمیدونم چیکار کنم یکی میگ نگویکی میگ بگو

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕