2777
2789
عنوان

وای بچه ها نامزدم دختر برده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3827 بازدید | 134 پست
وای ی دختر برده بوده خونه

آره به احتمال زیاد

گاف داد پدر نامزدم فهمیدم خودم

بعدش هر چقد پرسیدم قضیه چیه فقط منو پیچوند

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
از كجا فهميدي دختر برده اخه زود قضاوت نكن

پدرش گفت

حتی اگه واقعی نباشه هم دوس دارم باور کنم

دل کندن برام اسون میشه

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باباش برنامه ریخته ک باپسرش حرف نزنی مثلا ک چی بشه

گفت خیلی جلوش کوتاه اومدی هر چی شد سریع جوابشو دادی ک پرو شده باید چن وقت جوایشو ندی ک ادم بشه

من به جای شما بودم به جای تاپیک زدن نامزدیم و بهم میزدم شادوشنگول میومدم اینجا تاپیک میزدم که به نام ...

دقیقا منم همین کارو کردم گلم

برای من همه چی تموم شده

این جایی برای حرف زدن نداره . مهریه تو بزار اجرا

عقد نکردیم هنوز گلم😆❤

حتما کسی و واسه درد دل نداره  میخواد اینجا خودش و خالی کنه 🥺

آره دقیقا

همه میزنن تو سرم

چون این ادم خدانشناس انتخاب خودم بود

بگو ولی چ راحت میگی و چ حال خوبی داری میای تاپیک میزنی😑

حالم خوبه خیلیم خوشحالم چون اون ادم برام مرد و این اتفاق کمک کرد راحت تر فراموشش کنم و ازش دل بکنم

چ خونسرد تاپیک میزنیییییی

چرا باید ناراحت باشم؟این اتفاق کار خدا بود ک دل کندنو برام راحت تر کنه

اونی ک ی روزی عاشقش بودم دیگ برام مرده

گفت خیلی جلوش کوتاه اومدی هر چی شد سریع جوابشو دادی ک پرو شده باید چن وقت جوایشو ندی ک ادم بشه

چ پدر شو‌هرخوبی ک بهت رسم زندگیو یاد میده اما شوهرت بدرد زندگی نمیخوره باچیزایی ک میگی

چ پدر شو‌هرخوبی ک بهت رسم زندگیو یاد میده اما شوهرت بدرد زندگی نمیخوره باچیزایی ک میگی

آره دقیقا