2777
2789

سلام خانما خوبین؟ برای جهاز خواهرم میخواستم ازتون کمک بخوام لطفا ما کای خوبی که میشناسین وقیمتاشون مناسبه راهنماییم کنید چون واقعا بابام از مارکهای گرون قیمت نمیتونه بخره لطفا مارکهای خوب وبا قیمت مناسب معرفی کنید مرسی ازتون از جمله چرخ گوشت. آبمیوه گیره 4کاره. پلوپز.اتو. یخچال دوقلو.لباسشویی اتوماتیک.سرویس قابلمه وسرویس قاشق.. لطفا قیمتاشونم بگید عزیزان

چرخ گوشتو اینا همشو پارس خزر بخر، من چندتا کارشو تو خونه دارم واقعا راضیم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرخگوشت پارس خزر خوبه

بقیع وسایل اشپزخونه گوسونیک هم خوبو مناسبه

یخچال تلویزیون ماشینم برند ایرانی اسنوا،هایر خوبه

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

سرویس قابلمه من عروس خریدم الان چهار ساله ازش استفاده میکنم راضیم قیمتشم مناسبه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اخیرا خریدی؟  

نه ۳ سال پیش، ولی واقعا از همشون راضیم، خود نمایندگیشم گفت قطعات مولینکسه، فقط اینجا مونتاژ میشه، بخصوص اون توسترش خیلی عالیه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
عزیزم میشه قیمتاشونو هم بگی

دیجی کالا چک کن، والا هر روز قیمتا عوض میشه

نه ۳ سال پیش، ولی واقعا از همشون راضیم، خود نمایندگیشم گفت قطعات مولینکسه، فقط اینجا مونتاژ میشه، بخ ...

من چرخ گوشت بلک اند دکر خریدم 

گرون و خوشگل ، ولی دو زار کار نمیکرد.... 

دنبال چرخ گوشتیم که کار کنه

مرسی بابت توضیحت❤

من چرخ گوشت بلک اند دکر خریدم  گرون و خوشگل ، ولی دو زار کار نمیکرد....  دنبال چرخ گوشتی ...

خواهش عزیزم، والا من اصلا میونه خوبی با جنس ایرانی ندارم، اینم مامانم مجبوری برام خرید، ولی خدایی از دوتاش خیلی راصیم، بخصوص چرخ گوشتش، گوشتو درسته توش میندازم چرخ میکنه، خیلی عالیه، گوشت کوب برقیشم مامانم خرید خیلی راصیه