2777
2789
عنوان

بهم برخورده واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 68 پست
منت چرا عزیزم وظیفشه همسرت که بهت رسیدگی کنه منتی سرت نیست من زنایی رو میشناسم کع هیچ هنری ندارن شوه ...

بله ولی سیاست دارن اونا و اعتماد به نفس بالا . همین زن پسرعموم دیپلمه ولی انقد خرج می کنه خدا میدونه دوتا بچه هم داره . من مادرشوهرم غیر اینا بهم میگه شوهرم به خرج بندازم خداروشگر زن خوبیه . تو هم فک کن ببین لحنش چجوری بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی سیاست دارن اونا و اعتماد به نفس بالا . همین زن پسرعموم دیپلمه ولی انقد خرج می کنه خدا میدونه ...

لحنش پر از حرص و بد بوده واقعا انگار میخواست بگه برو دنبال زندگی خودت و این حرفا

واقعا حرف درست و مادرانه ای میزنه من موندم دخترای امروزی چرا کسر شانشونه شاغل بشن ما واقعا برعکسیم ...

منم موندم والا 🤷‍♀️ من میگم هم شوهرت باید خرجتو بده هم خودت . که وقتس چشت به چیزی افتاد و شوهرت نتونست خودت بخری . بعدشم خدایی نکرده اگه کار به جدایی هم رسید دغدغه مشکل مالی نداشته باشی 

خوب بود مادرشوهره میگفت بشین تو خونه فقط بشور و بساب واسه بچه من  اینجوری میگفت خوشش میومد لاب ...

دخترا تا نرن تو زندگی مشترک نمی فهمن زندگی چی ب چیه اونم تو روزگار الان ک شوهر هر چقدر هم کار کنه بازم کم میاد.

یا اینکه بری تو یک جمع همه تحصیل کرده و دنیا دیده و شما حرفی نداشته باشی

کنکور چندمته

دو سال اول که به دلایلی نتونستم کنکور بدم به دلایل شرایط خانوادگی امسالم که خودم نخوندم برای سال بعد میخوام تلاش کنم ولی وظیفه ای ندارم خودمو بکشم که پسر ایشون نخوان خرج بدن

مادر خودم بهم میگه ولی واقعا ادم از مادرشوهر ایندش همچین چیزی انتظار نداره اول بچهای خودشو ارشاد کنع ...

حالا شاه پسر خودش چه کاره هست که به کار تو گیر میده؟ البته من موافق حرف کادر دوست پسرت هستم ولی خوب به زبون اوردن اون حرف به اون نیومده

دو سال اول که به دلایلی نتونستم کنکور بدم به دلایل شرایط خانوادگی امسالم که خودم نخوندم برای سال بعد ...

اره اون ک وظیفشه ولی مادرش نباید این حرفو میزد خود ادم میدونه ک مستقل بودن چقد خوبه 

رشتت چیه؟

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
منم موندم والا 🤷‍♀️ من میگم هم شوهرت باید خرجتو بده هم خودت . که وقتس چشت به چیزی افتاد و شوهرت نتو ...

دقیقاااا

سمت ما افتخاره یه زن کار کنن ینی چی میخوام پامو بندازم رو پام 

این حرفا چیه، انگار عهد بوقه

فردا روز که بچت بهت گفت تو یه قرون پول درنیاوردی توو اجتماع نبودی و فلان میفهمی چی به سر زندگیت اوردی

دیگه توو دورانی نیستیم که زن افتخارش خرج کردن پول شوهر باشه!

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
تف به ذاتش، نه عزیزم خیلی عصبیم از دستش خلاص که بشم خوب میشم

ایشالا 

دیشب برات کلی دعا کردم , خودمم دلم گرفته بود ولی خیلی برات دعا کردم , دلم میخواد همیشه همه شاد باشن 

سعی کن قوی باشی , همه چی درست میشه