2777
2789
عنوان

بهم برخورده واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 68 پست
فوق لیسانس از پیام نور منم میتونستم بگیرم واقعا الان نصف دوستای من که رفتن ازاد و پیام نور همشون پشی ...

خب اگر میتونستی چرا نگرفتی ؟

شما خودت هیچ تلاشی نکردی تو زندگیت میخوای با تحقیر دیگران خودت رو بالا ببری 

میگی مادرشوهرم اینا معلم و پرستارن خوبه دکتر نیستن . مگه معلم و پرستار بده؟ میگی دوست پسرم مدرکش از پیام نوره ،خب از هرجا که هست بهرحال همون رو داره که خود شما نداری 

با کوچیک کردن دیگران شما بزرگ نمیشی دوست من ، تلاش کن خودت به جایی برسی 

فوق لیسانس داره و سربازه هنوز بعدشم که از استخدام این چیزا خبری نیست باید شغل ازاد بزنه 

عیب نداره اصلا اهمیت به حرفای مادرش ندین تو زندگی از این حرفا دخالتا زیاده شما ولی درستونو ادامه بدین به ایشون برسین .بازم شکر داره حرف تو این زمینه بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چی مرد بشینه تو خونه من برم کار کنم؟؟؟😐😐

نه . مرد نباید بشینه خونه ولی خانمم نباید بیکار باشه . هنوز نرفتی تو زندگی نمی دونی چیه . پس فردا که شوهرت گفت تو ایم خونه فقط میخوری میخوابی قصد توهین ندارم میدونم کار خونه سخته . می فهمی چی میگیم . جدای از اون شان اجتماعیت هم هست .  اعتماد به نفست که میره بالا . و ایمکه جیبت پر پوله 

کی گفته هر کس لیسانس گرفته میتونه استخدام بشه من الان کلی ادم تحصیل کرده میشناسم هیج جا کار پیدا نکر ...

اونایی که میبینی کار پیدا نکردن اولا نگشتن دوما سواد نداشتن و گرنه ادمی که سواد داره بیکار نمی مونه . شما هم خودتو گول نزن الکی . بعدشم اگه معلمی و پرستاری رشته شاخی میست پس چرا قبول نشدی عزیزم ؟ 

پس چی مرد بشینه تو خونه من برم کار کنم؟؟؟😐😐

واقعا جواب تو به حرف من‌چه ربطی داشت؟ من میگم‌تکلیف خودت رو‌روی طیف های رفتاری تعیین کن و‌نمیتونی انتظار داشته باشی هر جا به نفعت هست رفتار کنی

گلم میگم‌تو‌دنیای مدرن وقتی خانم ها برابری زن و‌مرد میخوان، تساوی حقوق‌میخوان باید بابتش هزینه هم‌بپردازن...تو باید تصمیم‌بگیری پیرو‌سنتی یا مدرنیته...نمیتونی بگی وطیفه شوهرمه کار کنه خرجی بده من خونه بشینم، از طرفی بگی من  برای بیرون از خونه رفتن نیاز به اجازش ندارم... یا ازش حق حضانت بخوای، ولی بگی باید تو‌کارهای خونه کمک‌کنی

من‌نمیگم‌کدوم ددرست هست کدوم غلط، دارم میگم‌فکر‌کن ببین تو‌زندگیت میخوای کدوم طرفی باشی

اونایی که میبینی کار پیدا نکردن اولا نگشتن دوما سواد نداشتن و گرنه ادمی که سواد داره بیکار نمی مونه ...

من کاری با استاتر ندارم ولی من لیسانس شیمی بیکارم چندین ما رفتم قبول نکردن... البته من پی استخدام آموزش پرورشم که همش یه نفر زن میخواستن رشته من 

کار کمه

برادرم هم همینطور لیانس عمران اخر مجبور شد کار آزاد بره 

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
عزیزم پیراپزشکی که خودش رتبه خوب میخواد حتی دانشگاه ازادش بقیه رشته هام همشون ازمون استخدامی دارن ک ...

خب دیگه کار هر کسی نیست خخخ.

ب نظرم.حقوق معلمی واسه خانم بسه.۳ .۴ تومن میشه دیگه.خواهر خودم پارسال استخدام شد.بدون هیچ پارتی ای.

ولی اگه طرز تفکرتون در مورد تحصیلات بالا و شغل، اینجور اختلاف بزرگی داره کلا دورشون  و خط بکش.اگه این جور حرفاش تکرار شد.فکر کنم راضی ب این وصلت نیست.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

یه چیزی بگم:من همیشه مدرک دانشگاه ازاد شوهرمو مسخره میکنم البته واسه شوخی باز از دلش درمیارم.

ولی در مورد شما اون آقا فوق لیسانس داره و شما دیپلم هستی عزیزم قصدم توهین نیست.

ولی وقتی بگن فلانی واسه زنش عروس گرفته میپرسن چقد درس خونده رشته ش چیه؟!

هیچ کس نمیگه پیام نور رفته یا آزاد یا دولتی...یا تهران گرفته یا قائن😁.حالا سر کار نمیری نرو ولی حداقل یه مدرک داشته باش.

بگن ب هم میخورن

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲