2777
2789
آره عزیزم ۶۹ هستم من از سال ۹۶ اقدام کردم برای بچه ولی دوتا سقط و یه مرده زایی داشتم ،سال ۴۰۱ با هزا ...

منم فقط با این دید به فکر فرزند دوم بودم می گفتم اگه من نباشم یه هم خون داره ولی الان همه چی عوض شد می گم پسرم زندگی شو می کرد مثل هزاران تک فرزند دیگه 

آره عزیزم ۶۹ هستم من از سال ۹۶ اقدام کردم برای بچه ولی دوتا سقط و یه مرده زایی داشتم ،سال ۴۰۱ با هزا ...

عزیز دلم بازم تو سن مناسبی آوردی از نظر من تا ۳۲ سالگی اوکیه اوکیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلن از این فکر های من نمی کنید

چرا خب گاهی میگم دوست ندارم تو سن پیری بچه هام درگیر مشکلات من بشن ولی خب سعی میکنم بدن سالمی داشته باشم و دیگه روند زندگی همینه دیگه و زیاد خودم رو درگیر این افکار نمیکنم 

۴۰ سال آینده دیگه همه سر خونه زندگی خودشون هستن جانم از الان که نباید به اون روزا فکر کنی من ۲۰ سال ...

جدی می گی .تو شرایط ازدواج و بارداریت بهت فشار نیومد .خوبی قدیم این بود که پدر و مادر بچه زیاد داشتن ولی الان متاسفانه بچه کمه .شما یقینا خواهر و برادر زیاد دارید 

[QUOTE=399040090]منو نمیگی ۳۸سالمه[/QUOTE راستش با پسر مشکل ندارم می گم ازدواج کنه می ره سر کار و درگیر زندگی اش خیلی احساس نیاز به مادر نداره .بعدم خواهراش داره .ان شا الله به برکت این بچه ناخواسته صد سال زنده باشی 

منم فقط با این دید به فکر فرزند دوم بودم می گفتم اگه من نباشم یه هم خون داره ولی الان همه چی عوض شد ...

نه واقعا تک فرزندی خیلی بده 

فکر کن  تک فرزند هم تو خونه پدر و مادر تنها بزرگ میشه هم در آینده تک و تنها میشه و هیچ پشت و پناهی نداره 

من الان دخترم تنهایی بازی میکنه دلم براش خیلی میسوزه و همش میگم کاش شرایطش رو داشتم دومی رو هم میاوردم که همبازی داشته باشه 

[QUOTE=399040090]منو نمیگی ۳۸سالمه[/QUOTE راستش با پسر مشکل ندارم می گم ازدواج کنه می ره سر کار و در ...

ممنون عزیزم مطمین باش یه روزی خودت به این فکرات میخندی الان دختر فامیلمون از ۱۸سالگی رفت ترکیه پس اون مامان بابا بالا سرشن بخدا استرست الکیه الکی

چقد من شما رو راهنمایی میگنم اصلا گوش نمیدی اصلا نگران نباش اصلا یه شخص ۴۰ساله اگه نتونه بدون مادرش ...

دوام می یاره اما بعدا می گه عجب مادر بی فکری داشتم منم از ۳۳ تا ۳۶ دو تا سقط داشتم ولی خوب اصلن به سن فکر نمی کردم .تو همین نی نی سایت هشیار شدم یک دفعه 

رفتم گفت نمی تونم قرص بدم بارداری

بیخود کرده گفته 

قرص های ایمن هست برای بارداری 

بهزاد قربانی رو سرچ کن اکثر بیماراش کسانی هستن که میخوان اقدام کنن به بارداری یا باردار هستن و با اون آنلاین ویزیت شو 

دکتر من پریناتالوژیست بود یعنی متخصص بارداری های پرخطر ،خودش گاهی دارو تجویز می‌کرد به بیمارانش چون اکثرا شرایط خاص داشتن و استرس و افسردگی ممکن بود داشته باشن 

ممنون عزیزم مطمین باش یه روزی خودت به این فکرات میخندی الان دختر فامیلمون از ۱۸سالگی رفت ترکیه پس او ...

شاید چون با سبک زندگی خودم مقایسه می کنم این طوری شدم .من هیلی نور چشمی خانواده بعد چند تا پسر مورد حمایت تا سر کوچه نمی ذاشتن تنها برم .تا الانم خرید لباس آرایشگاه رفتن مهمونی رفتن با مامانم می رم شاید عادت های غلط باعث اسن اضطراب شده .شاید بچه های ما اصلن حوصله ما رو نداشته باشن .ا

دوام می یاره اما بعدا می گه عجب مادر بی فکری داشتم منم از ۳۳ تا ۳۶ دو تا سقط داشتم ولی خوب اصلن به س ...

چرا بگه مادر بی فکر داشتم اون خودش خواسته بره ترکیه اگه ببینی چقد بهش خوش میگذره تو پیج اینستا میزاره همه چیو بعد جالبه دختره که رفت ترکیه مامانش تو سن بالا گفت تنهام باز بچه دار شد مامانش ۴۲سالگی بچه آورد