2777
2789
عنوان

بهم برخورده واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 68 پست
نه خب من خودمم هدفم همین بوده ولی اون وظیفه نداشت اصلا همچین حرفی بزنه اصلا نسبت به پسرشم سرد شدم وا ...

حق داری چون خودمم از دخالت بدم میاد 

ربطی به پسره نداره ولی اگه اون از تو حمایت نمیکنه یا در مقابل خوانوادش سکوت میکنه تا هر حرفی دلشون خواست بهت بزنن یکم بیشتر فکر کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرض کن درس نخواندی و دیپلم موندی  ازدواج هم کردی خب بعدش چی قراره بشه؟ دگ برای فردای بچه هات& ...

اولا من خودم برای درسم برنامه ریزی دارم تا الانم دانشگاه نرفتم چون نمیخواستم یه مدرک کیلویی بگیرم که نه کاری نه باری وگرنع تا حالا تو دانشگاه ازاد و پیام نور ده تا مدرک گرفت۶ بودم من خودم میدونم ولی اون وظیفه نداشته 

اول به کار و شغل پسرش رسیدگی کنع بعد من

مادرشوهر منم میگه. اکثرا میخوان پسرشون پول خرج دختر مردم نکنه اینجوری میگن چون درهرصورت عروس رو دختر مردم میبینن . تو تمام مسائل شخصی باید دخالت کنن شاید یکی نخواد بره سرکار 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

فرض کن درس نخواندی و دیپلم موندی  ازدواج هم کردی خب بعدش چی قراره بشه؟ دگ برای فردای بچه هات& ...

خوب بود مادرشوهره میگفت بشین تو خونه فقط بشور و بساب واسه بچه من 

اینجوری میگفت خوشش میومد لابد

حق داری چون خودمم از دخالت بدم میاد  ربطی به پسره نداره ولی اگه اون از تو حمایت نمیکنه یا در م ...

متاسفانه شوهر منم تا یه زمانی طرفدار من بوده البته به ظاهر بعدش خودشو نشون داد

منم مادرشوهرم بهم میگه درس یخون دستت تو جیبت باشه مثل من هی منت شوهر نکشی پول بهت بده .  راست ...

منت چرا عزیزم وظیفشه همسرت که بهت رسیدگی کنه منتی سرت نیست من زنایی رو میشناسم کع هیچ هنری ندارن شوهراشون مثل پروانه دورشونن

بگو زن شاغلم باشه خرجش با شوهرشه میتونه وظیفه نداره یه قرونم خرج کنه

دقیقا همینطوره 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

چقدر حرفتون زشته

خوبه دکتر نبودن یعنی چی

من نمیدونم‌مامان اون آقا پسر با چه نیتی این حرف رو زدن

ولی اصل حرفشون درسته دستتون توو جیب خودتون باشه که مثل همه نی نی سایتی ها بعد ها که رفتین توو زندگی و خدایی نکرده دیدین گل و بلبل نیست راه و چاره ای برای برگشتتون باشه!

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
متاسفانه شوهر منم تا یه زمانی طرفدار من بوده البته به ظاهر بعدش خودشو نشون داد

منم همینطور,  جالب بود بهم گفت تا الان خودمو کنترل کردم ولی این من واقعی نبودم!!

خیلی ضربه دیدم , فقط سپردم به خدا 

راستی تو حالت بهتره ?

اولا من خودم برای درسم برنامه ریزی دارم تا الانم دانشگاه نرفتم چون نمیخواستم یه مدرک کیلویی بگیرم که ...

اینجوری ک شما شمشیر ب دست شدی پس ازدواج نکنی بهتره 

یک خانم متشخص وقتی بهش چیزی میگن حتی اگر دلخور بشه تنها سکوت میکنه. گلایه هم کنی پیش شوهر یا نامزد یا دوس پسر فقط ارزش خودت میاری پایین چون اون مادرشه و براش عزیزه. 

هر چند من بودم می گفتم با حرف شما موافقم اتفاقا خودم تو فکرشم 

والسلام 

مادرشوهر منم میگه. اکثرا میخوان پسرشون پول خرج دختر مردم نکنه اینجوری میگن چون درهرصورت عروس رو دختر ...

دقیقا منم همین نظرو دارم چون خودشون همیشه کار کردن و جون کندن خرج خودشونو دادن الان نمیتونن ببینن دختر مردن بیاد از پسرشون بخوره چقد بدذاتن مردن

اولا من خودم برای درسم برنامه ریزی دارم تا الانم دانشگاه نرفتم چون نمیخواستم یه مدرک کیلویی بگیرم که ...

خب براشون مهمه که عروسیشون تحصیل کرده باشه 

بعد هم شما برو تو همون پیام نور مدرک بگیر فعلا همون هم نتونستی بگیری که ارزش بقیه رو میاری پایین

منم مادرشوهرم بهم میگه درس یخون دستت تو جیبت باشه مثل من هی منت شوهر نکشی پول بهت بده .  راست ...

واقعا حرف درست و مادرانه ای میزنه

من موندم دخترای امروزی چرا کسر شانشونه شاغل بشن

ما واقعا برعکسیم

بخوایم یدونه رژ لب بخریم بریم کارت آقایی رو بگیریم!

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻