2777
2789

سلام پسرم شب ادراری خیلی زیاد داره بصورتی ک اگه هر دو ساعت نبرمش جاش خیسه بردم دکتر و این قرص با اسپره بینی تجویز کرد این دارو ها پیشگیری میکنه ن درمان حالا جای من باشید قرص میدین از خواب تون میزنید و هر ساعت چک میکنید بچه رو میبرید دستشویی میشه تقریبا هر دو ساعت ی دفعه باید بیدار باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ مثانه و عفونت هم چک شده؟؟؟ 

دختر برادر منم همین مشکل رو داشت با همون اسپری تنها خوبه و حل میشه. 

بچه های اینجا گفتن شب ها زیر دلش و کمرش رو با روغن سیاه دانه هم چرب کنی مؤثره. 

از عصر به بعد هم مایعات کمتر و غذاهای طبع سرد نده 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
تا کیبیدار شی دارو بده بهش

میدونی ی جورای حسودیم میشه وقتی میریم خونه پدرشوهرم همه از بچه هاشون خیالشون راحته اما من همش نگران و کل شب بیدار اخرشم اگه خواب بمونم جیش میکنه از دو ساعت بگذره جاش خیسه ،اون وقتی ک میگن بو جیش میده خونه دلم میخواد خودمو بکشمممممم چون واقعا خستم 

من یه دوره ۱۰ روزه به پسرم دادم میذاشتم بعد شام می دادم که البته طفلک یهو گُر می گرفت و شدید خواب آلوده می شد ... بعد از اون دو باری. خودش رو خیس کرد ولی خدا رو شکر دیگه خوب شد

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
هفت سالشه

نده بهش من دوروزدادم كل بدنش كهير زدفقط بايد حواست باشه بعد يه قاشق چاي خوري سياه دونه روبكوب باعسل قاطي كن بده بخوره يه ١٠روز عصرها بده پسرمنو اين خوب كرد چون شب ادراري براي سردي زياد بدنه

من یه دوره ۱۰ روزه به پسرم دادم میذاشتم بعد شام می دادم که البته طفلک یهو گُر می گرفت و شدید خواب آل ...

واسه پسرم دو ماه دارو داد بعد باید ببرمش معاینه براش دعا کنید خوب بشه منم راحت بشم

یه روش هست روش ابوعلی سینا برای شب ادراری.

دقیق یادم نیست آب پیاز بود به صورت موضعی استفاده میشد.. همچین چیزایی

من تو همین سایت شنیدم که خیلیا برای شب ادراری های شدیییید جواب گرفتن و برای همیشه خوب شده بچشون.

تو نت سرچ کن حتما پیدا میکنی.

یا از یه دکتر طب اسلامی معتبر همین روش رو بپرس

خیلییی موثره حتما پیگیری کن

بیچاره اون که حرم رو ندیده...بیچاره تر اون که دید کربلاتو