سلام پسرم شب ادراری خیلی زیاد داره بصورتی ک اگه هر دو ساعت نبرمش جاش خیسه بردم دکتر و این قرص با اسپره بینی تجویز کرد این دارو ها پیشگیری میکنه ن درمان حالا جای من باشید قرص میدین از خواب تون میزنید و هر ساعت چک میکنید بچه رو میبرید دستشویی میشه تقریبا هر دو ساعت ی دفعه باید بیدار باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
روند درمان پسرتون ادامه دادید؟پسر منم ۸سالشه دقیقا مثل پسر شماست و روز ها زیاد دستشویی میره و شبا چندین بار جاشو خیس میکنه .دیشب دکتر بهش این قرص و تجویز کرده منم هنوز ندادم بهش
میشه لطفا بگید چکارایی انجام دادید براش؟این قرصی که گفتین بهش دادید؟برطرف شده مشکلش؟؟
در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....