2777
2789

باشه ، اکثر رو نمی‌دونم درسته یا نه ولی بیشتر کسایی دیدم که حق رو به دختره رو دادن و گفتن این عمل بعید نیست آقا بودن 

در مقابل ۹۹ درصد خانوما دیدم گفتن غیررررررررر ممکنه به هیچ وجهههه دختره خودش خواسته ، دختره فلانه😐 

به نظر من اگر قصد اخاذی بود اولا کار به اینجا نمی‌رسید و طی این چند ماه دختره به راحتی به راحتی میتونست اخاذیشو بکنه اگه قصدش این بود !! 

دوما وقتی که چنین فرد با نفوذی و پولدار و سه تا بهترین وکیل ها و کل مردم پشتش هستند و رسانه پشت پژمان هست و همههه و همه طرفدار پژمان هستند اینو در نظر نمی‌گیرید یه دلیل و چیز محکمی بوده برا دختره ؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا کلش یه شایعه مسخره بود همه هم فهمیدن واقعیت نداره وبرای فراموش شدن عروسی رسانه ایش کردن وگرنه قوه قضاییه تحت هییییچ شرایطی اسم فرد معروفو فاش نمیکنه اوم توهمچین پرونده ای 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

مردها خودشون می بینن و زن ها خودشون .در واقع هر انسانی چه زن چه مرد می تونه آخر دنائت‌ و پستی باشه .ولی در کل به ما چه اونی که باید حقیقت رو کشف کنه و از مظلوم دفاع کنه ما نیستیم 

من واقعا از واکنش مردم شکه شدم یه جوری ازش حمایت کردن انگار از نزدیک میشناسنش مگه ایشون کی بودن جز یه بازیگر مشهور که ازشون بعید نیست هیچی؟ اصلا درک نمیکنم چرا باید اینقدر حمایت بشه ازش حتما یه چیزی بوده که طرف رو بردن زندان و جدای از اون اگر قصد داشته پول بگیره با این پیشنهادات مالی بهش پولش رو گرفته بود رفته بود اگر هم میخواسته مشهور بشه اسمش رو تا الان رسانه ای کرده بود. واقعا متاسف شدم برای مردم جامعه که اینقدر افراطی پشت پژمان جمشیدین.دیروز یه خانمه همین جا میگفت دختره خودش کرم داشته رفته توی خونه اش.اخه شما زنید؟چطور میتونید اینقدر راجب همجنستون بدجنس باشید و بی منطق

بابا کلش یه شایعه مسخره بود همه هم فهمیدن واقعیت نداره وبرای فراموش شدن عروسی رسانه ایش کردن وگرنه ق ...

بابا چی میگی 

به قید وثیقه آزاد هست تا جلسات دادگاه تشکیل بشه طول می‌کشه 

خودش گفت تو گردن نگیر