2777
2789
عنوان

ریسک مصرف قرص اکسی بوتینین رو قبول میکنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16742 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟

گلوت بهتر شد؟

من دیروز خیلی حالم بد بود زنگ زدم به دکتر دید اصلا نمیتونم حرف بزنم به زور حرف میردم

گفت یه امپول دگزا اگه گیرت نیومد دوتا قرص دگزا بتامتازون حل کن تو یه لیوان کوچیک اب دوتا قاشق از شربت دیفن هیدرامین اضافه کن بهش شربت ضد اسید معده هم اگه بود اضافه کن تو گلوت غرغره کن

بخدا همون لحظه که اینکارو کردم تونستم حرف بزنم خییییییلی خوب بود برام عالییییی بود التهاب گلوم خوابید و خوب شدم الانم راحت حرف میزنم و غذا میخورم دیروز نمیتونستم چیزی بخورم از گلودرد

سلام عزیزم خوبی؟ گلوت بهتر شد؟ من دیروز خیلی حالم بد بود زنگ زدم به دکتر دید اصلا نمیتونم حرف بزنم ...

سلام گلم مرسی ک ب یادم بودی ،منم امروز بهترم فقط بیحالم و سرگیجه ،من قرص سفیکسیم ۴۰۰ میخورم ،راستش شرایط دکتر رفتن ندارم ،و میگن این ویروس یک هفته طول می‌کشه ،شما الان حالتون چطوره بدن درد و سردرد هم دارید؟!

سلام گلم مرسی ک ب یادم بودی ،منم امروز بهترم فقط بیحالم و سرگیجه ،من قرص سفیکسیم ۴۰۰ میخورم ،راستش ش ...

من دکتر نرفتم خالم پزشکه تلفنی باهاش صحبت کردم دیشب گفت اینکارو بکنم بعد گفت این باکتریه ویروسی نیست .دیروز بدن درد داشتم ولی خوب شدم سریع.دارو هم برام اموکسی کلاو ۶۲۵ نوشت با دیفن هیدرامین همون چرک خشک کن و خوب کردی شروع کردی فقط طبق ساعت بخور دردسر نشه 

امیدوارم شما هم زودتر حالت بهتر بشه.حتما حتما ابنکارو بکن خیلی گلوت بهتر میشه برای من عین معجزه بود🥲

من دکتر نرفتم خالم پزشکه تلفنی باهاش صحبت کردم دیشب گفت اینکارو بکنم بعد گفت این باکتریه ویروسی نیست ...

مرسی عزیزم،گلوم امروز درد نمیکنه ولی هنوز چرکیه 

عزیزم یه زحمتی میشه از خاله تون راجب به تاپیک بپرسید از شب ادراری بچه ها ،من متاسفانه هنوزم درگیرم

این سه روز ،روزه بودم🙈 شب و سحر می‌خوردم گلم

مقاومت نکنن وقتی برات ضرر داره😂

اینا هر هشت ساعت دقیق و سر ساعت باید خورده بشن وگرنه بدن عادت میکنه به باکتری ها و مقاوم میشه خیلی خطرناکن‌.

من با اون وضعی که داشتم خالم با اکراه حاضر شد برام چرک خشک کن بنویسه🚶🏻‍♀️🥲

بازم هرطوری که خودت صلاح میدونی.برای منم لطفا دعا کن❤️😘

مرسی عزیزم،گلوم امروز درد نمیکنه ولی هنوز چرکیه  عزیزم یه زحمتی میشه از خاله تون راجب به تاپیک ...

ان شاءالله زودتر خوب شی.

باشه چشم میپرسم تا هفته ی دیگه ببینم چی میگه

پیش چه متخصص هایی بردین؟

علائمشو بگو اینکه هر چند وقت ی بار خیس میکنه خودشو و چه داروهایی دادی بهش

شبی دو الی سه دفعه اگه نره دستشویی ,و قرص همین تاپیک دادم  با قطره اسمشو نمیدونم ،خیلی لاغره و فعالیتش زیاده