2777
2789
عنوان

شپش سر

17021 بازدید | 69 پست

خانمای گل اگه خودتون یا دخترتون شپش گرفتین حتما از محلول ایورپیل آلمانی استفاده کنید صدرصد تضمینی با یبار استفاده خوب میشید هرکی استفاده کرد خوب شد برامنم دعا کنه من خودم سه ماه با دخترم درگیر بودیم شبو روزگریه میکردم تو عذاب بودیم همه خانوادگی از همدیگه گرفتیم با این دارو ی روزه خوب شدیم بخدا تبلیغ نیس فقط تجربه اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی الان تاپیک زده بود برای شپش گمش کردم لطفا تگش کنید بنده خدا راحت بشن اسم این دارو رو تو گوگل یا اینستا بزنید پیجای مختلفی میاد که میفروشن ولی حتما اصلشو بخریدمن خودم فروشنده نیستم ولی یبار از ی خانم مشهدی یبارم از خانم شمالی خریدم راضی بودم 

حالا چرا گریه عزیزم. چیزی نیست که درمان نشه

بخدا درمان نمیشد ی هفته سرش تمیز میشد باز میدیدم رو سرش هست موهای خودمم پر و بلند نمیشد تمیز کرد خیلی تو عذاب بودم هنوزم هر روز سر دخترمو چک میکنم با اینکه یکسال گذشته ازش همیشه استرس دارم

بخدا درمان نمیشد ی هفته سرش تمیز میشد باز میدیدم رو سرش هست موهای خودمم پر و بلند نمیشد تمیز کرد خیل ...

اگه رنگ. میکردی موهاتو تموم میشد

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
چند میگیری عزیزم

فکر کنم الان شده پنجاه ی شیشه محلول برای سه نفر با موهای متوسط میشد همه خانواده باید استفاده کنن تا خوب بشید باز از همدیگه نگیرید تو پیجا قیمتای مختلفی هست بعضیا تا هفتاد هم میفروشن

تموم نمیشه واقعا چیزی نبود که امتحان نکرده باشیم زن داداشم حتی سم درخت هم زد سر بچه اش خوب نشد 

ای وای. خوشحالم که راحت شدی الان

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
من تو عمرم نگرفته بودم از وقتی بچه دار شدم دخترم گرفت از بچه ها خیلی سخت بود چون خودمم ی ادم وسواسی ...

اره منم یه بار گرفتم از سر پسرم که مهد میرفت

اره منم یه بار گرفتم از سر پسرم که مهد میرفت

سر این قضیه دلم نمیخواد بره مهد بخدا با اینکه پنج تا دارو گرفتم گذاشتم خونه برا روز مبادا ی ذره سرشو بخارونه سریع سرشو نگاه میکنم 

سر این قضیه دلم نمیخواد بره مهد بخدا با اینکه پنج تا دارو گرفتم گذاشتم خونه برا روز مبادا ی ذره سرشو ...

اخی اره حس بدیه. لباس هارو رو بالشی ها. روسری هاتو همه رو با اب 90 درجه بشور

اخی اره حس بدیه. لباس هارو رو بالشی ها. روسری هاتو همه رو با اب 90 درجه بشور

الان که نداریم شکر خدا خدا نکنه دیگه بگیره منم باردارم نمیتونم دارو استفاده کنم دق میکنم

الان که نداریم شکر خدا خدا نکنه دیگه بگیره منم باردارم نمیتونم دارو استفاده کنم دق میکنم

خدا نکنه. نترس