خانمای گل اگه خودتون یا دخترتون شپش گرفتین حتما از محلول ایورپیل آلمانی استفاده کنید صدرصد تضمینی با یبار استفاده خوب میشید هرکی استفاده کرد خوب شد برامنم دعا کنه من خودم سه ماه با دخترم درگیر بودیم شبو روزگریه میکردم تو عذاب بودیم همه خانوادگی از همدیگه گرفتیم با این دارو ی روزه خوب شدیم بخدا تبلیغ نیس فقط تجربه اس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم خوبی این محلولی که شما گرفتی درش قرمز بود؟ من سفارش دادم درش قرمزه ولی بعضیا میگن در قر ...
عزیز محلول رو نمیدونم چطوری ولی من دوسال درگیر شپش بودم تمام سرم زخم شده بود تنها یه پودر ارزون قیمت که حتی فکرش رو هم نمیکردم نجاتم داد با یکبار مصرف رشک و شپش نابود شدن همیشه دعاشون میکنم شما هم امتحانش کن واسه من دعا کن دعا درحق دیگران براورده میشه خیلی عالیه ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲