2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 17021 بازدید | 69 پست
سلام عزیزم من دیشب ب سرخودم دخترام زدم و امشب رفتم حمام بنظرتون تموم شده و خیلی شانه کشی کردم بنظرتو ...

تموم شدن؟ 

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هلیا جان مطمئنی از این خانوم بگیرم اصلع؟

من الان سفارش دادم 

خدا کنه جواب بده رو موهام 

الان دیدم چند تا تو موهام بود دارم گریه میکنم 

ناهارم نخوردم 

حالا من چیکار کنم 

چه وحشتناکه 

من که اخه خیلی به خودم میرسم چرا من😭😭

هلیا جان مطمئنی از این خانوم بگیرم اصلع؟ من الان سفارش دادم  خدا کنه جواب بده رو موهام  ...

سلام عزیزم من از خانوم فدایی گرفتم اصله و دوسه سری مشکل برطرف شده نگران نباشید یکبار استفاده کنید خوب میشه کامل من خودم وسواسیم

بخدا درمان نمیشد ی هفته سرش تمیز میشد باز میدیدم رو سرش هست موهای خودمم پر و بلند نمیشد تمیز کرد خیل ...

سلام عزیزم خوبی

این محلولی که شما گرفتی درش قرمز بود؟

من سفارش دادم درش قرمزه ولی بعضیا میگن در قرمز تقلبیه

سلام عزیزم خوبی این محلولی که شما گرفتی درش قرمز بود؟ من سفارش دادم درش قرمزه ولی بعضیا میگن در قر ...

عزیز محلول رو نمیدونم چطوری ولی من دوسال درگیر شپش بودم تمام سرم زخم شده بود تنها یه پودر ارزون قیمت که حتی فکرش رو هم نمیکردم نجاتم داد با یکبار مصرف رشک و شپش نابود شدن همیشه  دعاشون  میکنم شما هم امتحانش کن واسه من دعا کن دعا درحق دیگران براورده میشه خیلی عالیه ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

https://instagram.com/kerem.poost?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==

سلام عزیزم من از خانوم فدایی گرفتم اصله و دوسه سری مشکل برطرف شده نگران نباشید یکبار استفاده کنید خو ...

سلام عزیز

اگ پیام منو میبینید جواب بدین 

این محلول و از کجا بگیرم 

خانم فدایی پیجی یا شماره تماسی چیزی ندارن

متاهل💍
اره عزیزم چون خودم این روزا رو کشیدم دلم خواست کمکت کنم محلول ایورپیل تو ی شیشه کوچیک مثل شیشه پنی س ...

شماره اون خانمم ب من میدی منم بریدم ببمار زمینه اییم دیگه کشش شپش و شست شو ندارم یک ماهه نمیره 😔