2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 17021 بازدید | 69 پست
بچه خواهرم از دوستاش گرفت بعد اومد به من داد به اندازه ای اعصابم خورده که نمیخوام حتی خواهر زادمو خو ...

دارو رو خانوادگی استفاده کنید حتی شوهر و کسایی که باهم بودین اینجوری باز از همدیگه میگیرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب اینه تو خانواده ما فقط من کرفتم بقیه خواهرام نگرفتن 

احتمالا گرفتن هنوز خبر ندارن من مادرمو خواهرمم گرفتن میگفتن نداریم ولی نگاه کردم رشک رو موهاشون بود با اینکه زیادم پیششون نبودیم شوهرم موهاش خیلی کوتاه بود ولی بازم گرفته بود 

اونا هم با یک بار استفاده خوب شدن؟ شما تز کجا گرفتید؟

اره همه خوب شدیم من از دخترم گرفتم دخترمم از بچه های دیگه گرفته بود اصلا نمیدونستم شپش چیه خیلی وحشت کردیم فکرش نمیکردم الانم شپش باشه 

سلام عزیزم من دیشب ب سرخودم دخترام زدم و امشب رفتم حمام بنظرتون تموم شده و خیلی شانه کشی کردم بنظرتو ...

اگه طبق دستور درست زده باشی حتما تمومه شاید تا چند روز هی تخمشو ببینی اونا پوچن ولی واسه اینکه خیالت راحت بشه درشون بیار من برا دخترم در میاوردم ولی برا خودم نه اصلا امکانش نبود اینقد موهام پره کسی هم نبود برام در بیاره

اگه طبق دستور درست زده باشی حتما تمومه شاید تا چند روز هی تخمشو ببینی اونا پوچن ولی واسه اینکه خیالت ...

مرسی عزیز هرچی میبینم در بیارم دیروزم رفتم ارایشگاه موهای خودم مشو رنگ کردم خانم ارایشگر نگاه کرد گفت نیست خدارو شکر خدا الهی برا کسی نیاره خیلی سخته زندگیت مختل میشه

مرسی عزیز هرچی میبینم در بیارم دیروزم رفتم ارایشگاه موهای خودم مشو رنگ کردم خانم ارایشگر نگاه کرد گف ...

سلام عزیزم شما خوب شدین من موندم اینو بگیرم یا دایلیس

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣