2777
2789
عنوان

دیشب توبیمارستان دکتربهم تهمت زنازد

| مشاهده متن کامل بحث + 11113 بازدید | 203 پست
عزیزم نمیتونه قبلا میشد الان مسئولیت داره اسی ک نه اما اگه ی فرد دیگه ای دروغ بگه و باردار باشه عوار ...

کاری به تجویزش ندارم عزیزم منظورم جمله ایه که گفته که استرس ربطی به عقب افتادن پریود نداره 

وگرنه در اون مورد که تا ازمایش نبری چیزی تجویز نمیکنن 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
ای بابا چقدر پیاز داغشو زیاد میکنی ببین شما خودتو میشناسی دکتر بیجاره که نمیشناسه دونه دونه مریضارو ...

لطفا چیزیو ک اونجا مبودی باچشم خودت ندیدی وحس نکردی توجیه نکن خب؟؟؟دستمو ب قران میزنم انقدک اطمینان دارم اون حسی ک ازش گرفتم وکاملا مطمئنم دلیل کارسو پس بیخودی توجیه نکنین وقتی انقد میگم مطمئنم چیه چون دوکلاس درس خونده دکاره فک میکنین مومن ب تمام معناس از هر کثافتی کثافت تربود ب خداوندی خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من کار ندارم به اسی  ولی ی خاطره بگم .. من اوایل بارداری واسه دیابت ۴ شب بستری بودم بخش ...

منم همینو میگم تووی همین سایت میگن کجا بریم برای عمل ....، که معلوم نشه، بله تووی دوره راهنمایی تووی مدرسه ما هم بود که توی دستشویی جنین تازه منعقد شده افتاده بود

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
بعد میگید خب اگه اصلا حامله بوده با مامانش که نمیومده خب  شاید دکتره فکر کرده با مامانش هماهنگ ...

درست که یجور مسیولیت بوده ودراین یک کلام حرفم نیست اما به نظره خودت لحن اقای دکتر بد نبوده؟

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
عزیزم پیش مادرم گفتم مجردم چی میگی من گفتم علتش اططرابه بااطمینانم گفتم واونم قشنگ میدونه ک اظطراب ا ...

خب جانم دکتره اخلاقش اینجوری تند و بد خلقه حتما در کل

و لابد فکر کرده شما متاهل هستی و با مامانت از قبل هماهنگ کردی

نیدونی چیه بعضی ها از روش های غیر شرعی حامله میشن بعد میرن امپول پرژسترون میگیرن برای سقط دکتر حق دا ...

آمپول پروژسترون باعث حفظ جنین میشه وجاش سفت میکنه!کجاسقط میشه

من تنبلی تخمدان دارم برای پریودشدن دوتاهم زمان بهم میدن 

وبرای بارداریم سردخترم ،هرشب یکی میزدم بخاطرجلوگیری ازسقط

لطفا چیزیو ک اونجا مبودی باچشم خودت ندیدی وحس نکردی توجیه نکن خب؟؟؟دستمو ب قران میزنم انقدک اطمینان ...

یا خدا چقدر متعصب😮😮😮باشه بابا به ناله نفرینات ادامه بده 

بای😘

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
کاری به تجویزش ندارم عزیزم منظورم جمله ایه که گفته که استرس ربطی به عقب افتادن پریود نداره  وگ ...

شهرماکوچیکه وهیچ دکتری تاحالا وقتی بهش گفتم من مجردم این ازمایشاوتستارو نمینویسه این خود شیطان بود ب اسم دکتر اونجا نشسته بود

نه اتفاقا دکتره حالیش نبوده مشکل پریود از رحمه دیگه باید سونو بده ببینه رحم و تخمدانش چشه که پریود ن ...

عزیزم من خودم پزشکی میخونم اول باید یه ازمایش ساده بنویسه بعد یه چیز تخصص تر مثل سونو من خودم هم پریود نمیشدم همین مراحلو انجام دادم

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃

اسی بس کن دیگه...کم جیغ جیغ کن...روزی صدتا ‌دختر مثل تو میرن پیش دکتر هزارجور بهانه جورمیکنن تا سقط بشه بچه شون...اون دکتر ازکجا بدونه دست هیچ پسری تا حالا به تو نخورده؟....ازکجا بدونه تو واقعا مجردی؟...ازکجا بدونه اونی که باهات هست مامانت هست؟...بس کن دیگه...اون وظیفه اش رو انجام داد.

عزیزم چقدر شلوغلش کردی..یه چیز عادی ایه.نیاز به این همه نفرین نبود.پزشک وظیفشو داره انجام میده.شما نفرین نکن که خدای نکرده به خودت برمیگرده

من به دستای خدا خیره شدم💜معجزه کرد💜
اولااشتباه کردی رفتی پیش پزشک عمومی واحتمالاکلنیک برای یه موضوع زنانه که تخصص میخواد بعدهم وقتی گف ...

بیچاره دکترا😂😂😂

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز