2777
2789
عنوان

دیشب توبیمارستان دکتربهم تهمت زنازد

| مشاهده متن کامل بحث + 11113 بازدید | 203 پست

حالا من کار ندارم به اسی 

ولی ی خاطره بگم ..

من اوایل بارداری واسه دیابت ۴ شب بستری بودم بخش زنان.بعد خب عمل بینی هم همون بخش میومدن اماده میشدن و میرفت دیگه.نمیدونم چه ازمایشاتی میگیرن تجربشو ندارم..

ی دختری رو بردن واسه عمل بینی عمل نکرده پس اوردن بابا مادرش گفت چرا چی شده گفتن دخترتون حامله ست😐اقا مادره بیمارستانو گذاشت سرش بعد نمیدونم پدره از کجا خبر دار شد اومد بخش زنان داد و هوار یعنی ولش میکردی تک تک مارو هم میگرفت زیر کتک 😂

خلاصه اینجوری هم میشه گاهی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خیلیا هفته اول باردارین و میخوان سقط کنن میرن میگن مجردیم و پریود نمیشیم تا امپول بزنن

عه پس اینطوریه؟

من مجرد بودم خیلی واسه پریود نامنظم و درد پریودی و کیست میرفتم دکتر هیچوقت آزمایش بارداری نگرفتن، بلکه سونوگرافی دادم سونوگرافی هم مشخص میشه بارداری یا نه دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جا گریه کردن میریدی بهش مرتیکه عوضی🤯🤯🤯😡 مادرت کاری نکرد؟مادر من بود جررر میداد😊😊😊🤯🤯🤯😡

بهتره تا از چیزی مطمعن نشدین صبور باشین، اینکار دکتر مطابق قانون هست، با توهین بهش شکایت برعلیهتون میشه از طرف بیمارستان و پزشک

ببین من زیاد اهل درد و دل نیستم، اکثرا هم خواننده خاموشم، ولی دکتره مراحل قانونیو طی کرده معلومه تو دختر خوبی هستی تووی همین سایت اکثر دخترا میگن پیش دوست پسرم بوده نکنه حامله باشم عزیزم دکتر وضع جامعه رو گفته نه تو، اونم حق داشته بدون بررسی دارو یا آمپول نده، بازم میگم تو دختر پاکی هستی که با مامانت رفتی، ولی رفتا پزشک هم خوب نبود دلی مجبور بود بررسی کنه

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
دوستان جبهه نگیرید  ی لحظه آرومتر باشید دکتر تست حاملگی نوشته چون احتمال داده شاید ایشون متاه ...

عزیزم پیش مادرم گفتم مجردم چی میگی من گفتم علتش اططرابه بااطمینانم گفتم واونم قشنگ میدونه ک اظطراب از دلایل اصلی نامنظمی پریوده قشنگ ازاین کلمات ک بااخم وکینه میگف استرس ربطی نداره لرو تست حاملگی بده چه معنی داره وقتی من ومامانم بااطمینان میگیم حامله نیستم اینو مینویسه وامپولو که کاملا مشخص بود از لجش نمینوبسه بهانه اورد من دقیقا حس ششمم توابن چیزا فویه وقسمم میخورم ک ازقصد اینجوری کرد 

مشکل اینجاست به خداوندی خدا دست ی پسر تاحالا بهم نخورده ی دل نشکوندم ی دوس پسرنداشتم ک اینجوری بهم ت ...

ای بابا چقدر پیاز داغشو زیاد میکنی

ببین شما خودتو میشناسی دکتر بیجاره که نمیشناسه دونه دونه مریضارو  

اگر ازپایش ننویسه و قاعده اور بنویسه براش مسئولیت داره خیلی خطرناکه اکر کسی باردار باشه و پروژسترون بزنن بهش.بیچاره دکترا که تو شکم ما نیستن

بلانسبت شما ولی الان خیلی از دخترای مجرد هم رابطه دارن

اون دکتر محبور بوده نفرین الکی نکن

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
ینی قشنگ زهررشو عقدشو خالی کرد تهمتو زد شهرماهم کوچیک همه همدیگرومیشناسن منو داشت میفرستاد برا مدرک ...

نیدونی چیه بعضی ها از روش های غیر شرعی حامله میشن بعد میرن امپول پرژسترون میگیرن برای سقط دکتر حق داره اول مطوئن بشه بعد امپول بده

یه دختر دارم تا نداره
عه پس اینطوریه؟ من مجرد بودم خیلی واسه پریود نامنظم و درد پریودی و کیست میرفتم دکتر هیچوقت آزمایش ب ...

خب الان دکتر هم میگفت سونو نوشتن این خانوم میگف به من تهمت زده علاوه بر این که به عنوان پزشک اول باید کم خرج ترین راه رو انتخاب کنی

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃

اولااشتباه کردی رفتی پیش پزشک عمومی واحتمالاکلنیک

برای یه موضوع زنانه که تخصص میخواد

بعدهم وقتی گفت ازکجامعلوم‌دوربین گوشیتوروشن میکردی ومیپرسیدی دوباره بگه!

ومیگفت ازش شکایت میکنی بخاطراین برخوردش،خودشوجمع میکرد

شایدهم اصلانمیدونسته درچنین مواردی بایدچی بنویسه ومعلوم نیست چطورمدرکش گرفته!

متاسفانه دکتروپزشک بیسوادزیادن!

من قضاوت کردم ؟ اینهمه عزیزم گلم نوشتم !! و گفتم درکت میکنم و متوجه احساست هستم منم بودم ناراحت میش ...

با دکتره بنده خدام بد صحبت کرده، اینجام هر چی بهش میگن قانونه گوش نمیکنه، دکتره به خوبیم میگفت گوش نمیکرد

خب الان دکتر هم میگفت سونو نوشتن این خانوم میگف به من تهمت زده علاوه بر این که به عنوان پزشک اول بای ...

نه اتفاقا دکتره حالیش نبوده مشکل پریود از رحمه دیگه باید سونو بده ببینه رحم و تخمدانش چشه که پریود نمیشه، آزمایش بتا رو میخواد چیکار کنه

بعد میگید خب اگه اصلا حامله بوده با مامانش که نمیومده

خب  شاید دکتره فکر کرده با مامانش هماهنگ کرده 

اول دکتر باید مطمئن بشه بعد نسخه بنویسه

من برگام ریخت بجای دکتره با کامنتاتون😐

اولااشتباه کردی رفتی پیش پزشک عمومی واحتمالاکلنیک برای یه موضوع زنانه که تخصص میخواد بعدهم وقتی گف ...

درد اینه که پزشک دقیقا کاریو کرده که باید انجام میداده ولی همه میگن بی سواده و باید میرفتی پزشک خانومو فلان

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃

کاری به اینکه اول باید مطمین بشه و اینارو ندارم..به این لحن اقای به اصطلاح دکتر کار دارم..ایشون هیچ حقی ندارن بعد ی کلام ازمایش حرف اضافی دیگه ای بزنن..ازمایششو نوشت میده که بیمار بره بگیره...این لحن بدو کارشون اصلا اتفاقی خوبی نیست ونمیشه با گفتن مسیولیته وقانونه براش پوشش گذاشتووبا این وضع مملکت ما خدا میدونع با این حرف این اقا چه اتفاقاتی که نمیوفته واسه بیمار

حداقل باید همراهو بیرون کنه خیلی محترمانه به بیمار توضیح بده..نه اینکه طرفو دروغگو خطاب کنه

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣