سه کیلو کم کرده بودم تو یه ماه ولی کم آوردم. کالری شماری میکردم وقند و برنج و نون رو محدود کرده بودم. رو آوردم به قرصای لاغری، ردوکسا رو خریدم با اینکه اونهمه تعریفشو خونده بودم ولی فایده نداشت. اسلیم مکس رو خریدم که چند سال پیش ازش نتیجه دیده بودم اونم فایده نداشت،، موندم چیکار کنم، برم قرص کروم بخرم فایده داره یا اونم الکیه؟ بعد ناهار میشینم چاب شیرین میخوردم و لقمه های پرچرب اونم چند بار.. میان وعده وغذای فراوون، انگار قحطی زده بهم.. چرا اینجوری شدم😭. دلم میخواد اشتهام بره و از خوردن بدم بیاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید خودتو سرگرم کنی وقتی گرسنگی بکشی اینجوری میشه سعی کن خورد خورد کنی صبحونه میان وعده ناهار میان وعده تا گشنت شد برو بیرون بدو زنگ بین کسی صحبت کن کاری داری انجام بده اهنگ بزار برقص یا اگر دیدی خیلی سختت هست تخم مرغ اب پز کن چنتا بخور تا جایی که سیر بشی
یه نکته که خیلی کمک من کرد حذف روغن و ارد سفید بود و اینکه بعد از ساعت شش عصر کربوهیدرات نخوردم . هیچ قرص و دمنوشی هم نخوردم تو هشت ماه ۴۲کیلو کم کردم .