2777
2789
عنوان

دیشب توبیمارستان دکتربهم تهمت زنازد

| مشاهده متن کامل بحث + 11113 بازدید | 203 پست
عزیزم پیش مادرم گفتم مجردم چی میگی من گفتم علتش اططرابه بااطمینانم گفتم واونم قشنگ میدونه ک اظطراب ا ...

خب عزیز دلم شما صادقی شما و مادرت میدونین صداقت خودتون رو دکتر شاید همشهریته اصلا شهر نیستو روستاس ....دکتر از کجا بفهمه تو واقعا متاهلی و میخوای بچه بندازی یا مجردی....الان همه ک صداقت ندارن اکثرا مردم‌حیله گر دروغگو اون خواسته وظیفشو درست انجام بده وگرنه نه پدرشو کشتی ن ارثشو خوردی منطقی باش و بیخیال تموم شد رف

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
لحنش قطعا بد بوده باید ی جوری میگفت بیمارش برداشت اشتباه نکنه

منم دقیقا حرفم همینه..

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول پروژسترون باعث حفظ جنین میشه وجاش سفت میکنه!کجاسقط میشه من تنبلی تخمدان دارم برای پریودشدن دو ...

من منظورم همون امپولیه که واسه پریود شدن میزنن

خب وقتی پریود بشی سقط میشه دیگه

یه دختر دارم تا نداره
نه اتفاقا دکتره حالیش نبوده مشکل پریود از رحمه دیگه باید سونو بده ببینه رحم و تخمدانش چشه که پریود ن ...

واقعا ایران دیگه جای موندن نیست، شما بهتر از دکتر میفهمی؟  این قانونه پزشکی هست، باید اول حاملگی رد شه 

شهرماکوچیکه وهیچ دکتری تاحالا وقتی بهش گفتم من مجردم این ازمایشاوتستارو نمینویسه این خود شیطان بود ب ...

عزیزم شما خیلی تحت تاثیر جو شهر کوچیک و حرف بقیه هستی یکم از این جو بیا بیرون و واقع بین باش درسته لحم پزشک بد بوده ولی موظف بوده ازمایش رو بنویسه

متاسفامه از مشکلات شهرای کوچیکه این چیزا انقدر ذهنارو بسته نگه میدارن که شما چون پزشک برات ازمایش نوشته که حالا یا رابطه داشتی یا نداشتی فکر میکنی به اندازه قتل ننگینه

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃

من هرچقدر بااطمینان حرف میزنم ومطمئنم ی عده خیلی خوشبینن چون توشهر بزرگن واین اتفاقا عادیه ولی شهرماکوچیکه واین اتفاقا اصلانمیوفته وابرو توشهرما ارزش بالاترازهرچیزیه  این حرومزاده هم کاملا میدونس دارم راستشو میگم ولی لج افتاد وقصدش بازی باابروم بود لطفا لطفا توجیه نکنین اینجاهم اومدم تادرد ودل کنم سبک شم ولی بعضی حرفا بیشتر کفریم کردواقعا

واقعا متاسفم واسه بعضی کامنت ها...که میزدی و له میکردی و .....این خانوم هم ی جوری میگه انگار بهش تجاوز کرده...اینجا نمونم بهتره...خداحافط

زندگی را فقط یک بار ب ما می دهند... درست زندگی کنیم