2777
2789
عنوان

چقدر از زندگیتون راضی هستید؟

1398 بازدید | 149 پست

سلام خانمای گل

من خودمو میگم 

۳۴ سالمه ، حدود ۱۲ ساله ازدواج کردم ، دوتا پسر ۷ و ۲ ساله دارم ، شوهرم ۷ سال بزرگتره ، ازدواجمون ستنی بوده ،،، قبل پسر دومم مشاجره زیاد داشتیم ولی بعد اومدن دومی زندگیمون بهتر شد ولی اصلا از زندگیم راضی نیستم

توی زندگیم همیشه یه چیزی انگار کم دارم ،،، همیشه احساس تنهایی می کنم ، ازینکه یه روزی بمیرم و بتونم اون دنیا واسه دل خودم باشم خوشحالم ،،، می دونید همین الانشم با هم بد نیستیم ولی کلا همسرم تمایل نداره وقتشو با خانواده بگذرونه ، همش سرگرم کاره و وقتی هم با هم هستیم حرفی برای هم نداریم 

گاهی حس تنهایی و بغض میخواد منو خفه کنه ،،، قبلا هم بهش گفتم که میریم توی جمع و اون نیست چقدر احساس تنهایی می کنم ولی کلا وقتی هم هست همینطوره

کیا از زندگی ناراضی هستن و اونایی که راضی هستن هم بگن چی باعث میشه حس خوشبختی داشته باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامان ارین 

من هشتاد درصد راضیم شوهرم اخلاقای خوبی داره و کلا ازش راضیم

اون بیست درصد هم مربوط به مشکلات بیرون هست که برامون پیش اومد یک مدت و هنوزم ادامه داره

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛

۱۰۰- 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید