2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهرتون عمل کرده باشه

1990 بازدید | 144 پست

بچه ها چند روز پیش تاپیک زدم گفتم مادر شوهرم عمل داره و شوهرم میگه بیا بریم اونجا ناهار درست کن و ...

منم گفتم باشه

اما دو دل بودم چون قدر شناس نیستند.

بعد شرایط یه جوری شد که ما نرفتیم اصلا 

الان 4 روزه عمل کرده و شوهرم نتونست بره کار واجب داشت منم نتونستم برم 

و هیچ کدوم جاریا نرفتن جز یدونه جاریام که خونشون اونجاست و از اول بیشتر از همه کار کرده و الان بقول خودشون فقط اون عزیز هست 

بعد اینا یه گروه تو واتساپ دارن هممون توش هستیم 

چند روزه خواهر شوهرم و برادرشوهرام از جمله شوهر خودم دائم پیام تقدیر و تشکر می‌فرستند از جاریم که داره با دو تا بچه کوچک زحمت می‌کشه و روز پرستار همشون تو گروه به جاریم تبریک گفتن که داره پرستاری مادرشون می‌کنه.

ما هم تشکر کردیم 

حالا خواهر شوهرم ول نمیکنه خودش راهش دوره نیومده ولی دائم تو گروه از دیروز می‌نویسه خدا عمر فلانی بده  ینی همون جاری ، که داره زحمت مامانم می‌کشه ،مادرش شیر حلال به اولادش داده 

کاش بقیه هم میفهمیدن و یه خیری ازشون می‌رسید .

الان وظیفه ما هست ؟؟

کسی به من نگفت بیا کمک بده ، من چرا برم که بعدا بگم خودت اومدی و وظیفت هست .

منم پیاماشون تو گروه  میخونم و جواب نمیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر مادر جاریتون حلالش باشه واقعا 

جای تشکر داره ازش که با اینکه وظیفش هم نیس ولی داره مراقبت می‌کنه 

و آفرین به خانواده شوهرتون که انقد قدرشناسی هستن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

خب اون داره زحمت میکشه و خدا رو شکر خانواده شوهرتون قدر میدونن

الان مشکل شما چیه

اگه راه دوری که بحثش جداست و توقعی ازتون نیست،اگه تو یه شهر هستین شما هم میتونین برید کمک

خب دارن تشکر میکنن ازش چون وظیفه ای نداره، من بودم میگفتم دستش درد نکنه دخترا که نیومدن کمک مادر ایشون از دختر براش بهتر بوده😂😂 ولی همون جواب نده، شما هم یه عیادت برو یه وعده درست کن از خونه ببر براش یا اونجا سوپی و خورشتی چیزی بذار براشون چند وعده گرم کنن بخورن

یا هیچی نگو 

یا بگو جاری عزیزم افرین ب شما با اینک وظیفت نیست انجام میدی و خیر ببینی 

ما ک خیرمونم اگ بخاد برسه راهمون دوره و توقعی ازمون نیست ان شاالله مادرجان بهترباشن و سایشون بالای سرمون 

بعدم برو عیادت ابمیوه و فلان ببر و ی غذام تنگش بزار 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بحث وظیفه نیست همسایه هم بودی یه ظرف غذا میبردی معرفت رو نشون میداد .نه افراط خوبه نه تفریط .

معرفت من ندیدم وقتی مشکلی برام پیش میاد یا مریض میشم اونا هیچ وقت سراغ من نگرفتن 

چندین بار زنگش زدم 

خب اون داره زحمت میکشه و خدا رو شکر خانواده شوهرتون قدر میدوننالان مشکل شما چیهاگه راه دوری که بحثش ...

همیشه امروز نیست

آدم از یه لحظه بعد خودش خبر نداره،منتظری ازت درخواست کنن بری کمک؟