2777
2789

من عیار داشتم

فعلا روند طلا کاهشی هست،طبیعیه صندوقا منفی باشن

اگه واسه بلند مدت میخوای ک دست بهشون نزن

ولی اگه نوسانگیری احتیاط کن

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عیار داشتمفعلا روند طلا کاهشی هست،طبیعیه صندوقا منفی باشناگه واسه بلند مدت میخوای ک دست بهشون نزن ...

از زمان خریدم سود کرده ولی احساس میکنم اعصاب بالا پایین شدن بازار رو‌ندارم. واسه همین دو دل شدم

از زمان خریدم سود کرده ولی احساس میکنم اعصاب بالا پایین شدن بازار رو‌ندارم. واسه همین دو دل شدم

دیگه وقتی صندوق طلا میخری،انگار خود طلا رو خریدی

هر دقیقه ک نباید چک کنی

اتفاقا تو ریزشا باید،به سهمت اضافه کنی

فعلا میگن بازار ریزشیه

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
درسته ممنون عزیزم

قربانت

اگه اهل ریسک نیستی،همین عرضه اولیه ها رو ثبت نام کن