2777
2789
عنوان

چقدر از زندگیتون راضی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 149 پست
همسنیم من هم‌ بعد از ۳۰ سالگی احساس پوچی می‌کنم باوجود اینکه بقول شما کمبودی در زندگیم نمیبینم یه حس ...

عزیزم شما رابطه تون با همسرتون چجوریه؟

من کلا هیچ دوره ای از زندگیم لذت نبردم بغیر دو سال که دانشجوی کاردانی بودم و خوابگاه بودم

سلام عزیزم خدا رو شکر ، انشالله اون ۲۰ درصد هم درست بشه  منم شوهرم اخلاقای خوب هم داره ها ولی ...

عزیزدلم ممنونم

تمرکز کن رو خوبیاش زندگی قشنگ تر میشه

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خدا رو شکر  البته همه همینن ، حس ها بالا پایین میشه ولی من متاسفانه وقتی هم احساس رضایت دار ...

الان من بخاطر اینکه فردا بعد هشت ماه شوهرمو راضی کردم بره آزمایش اسپرم خیلی خوشحالم انگار هیچ غمی ندارم و خوشبخت ترین آدم دنیام😍

لا إله إلّا اللّه
نیومدش دلم اون قدر خونه هزار تا امید داشتم لیست سیسمونی نوشته بودم پول برای تخت کمد کنار گزاشته بودم ...

صبور باشید منم واسه اولی خیلی سختی کشیدم ولی الان می بینم چقدر الکی حرص خوردم 

بزن به بی خیالی خودش زود میاد

😂😂😂😂من خیلی زود رنج شدم شوهرمم خیلی شوخی می‌کنه و منم شوخی بردار نیستم😂😂😂ی دفه بلند میشه با م ...

یکی از سردی شوهرش رنج میبره ،یکی هم شوهرش براش وقت میزاره باهاش شوخی میکنه این بدش میاد و میگه ولت میکنم و میرم😏😏😏خدایا کرمتو شکر

صبور باشید منم واسه اولی خیلی سختی کشیدم ولی الان می بینم چقدر الکی حرص خوردم  بزن به بی خیالی ...

خدا کنه🥺

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
من راضیم . اوایل خیلی  زیاد مشاجره داشتیم اونم از نادانی بود.سنتی نبود ازدواجمون ولی فرهنگ هام ...

پس هم سنیم ، خدا رو شکر که به اینجا رسیدین

ما هم به نسبت قبل بهتره رابطه مون ،،، بالاخره از یه جایی آدم دیگه کمتر بچگی میکنه🤪

یکی از سردی شوهرش رنج میبره ،یکی هم شوهرش براش وقت میزاره باهاش شوخی میکنه این بدش میاد و میگه ولت م ...

چیکار کنم حرصم درمیاد منو با خودش یکی می‌کنه مگه من زورم بهش میرسه نهایت زور من گاز گرفتنه که اونم امان نمیده

لا إله إلّا اللّه
بله مجردم پدر مادرم همیشه همراهم بودن و حمایتم کردن و نزاشتن کمبود چیزی رو احساس کنم و بنظر من این ن ...

دقیقا همینطوره

بنظر منم اینکه آدم یه همراه تو زندگی داره به آدم قوت قلب و حس خوب میده

چیکار کنم حرصم درمیاد منو با خودش یکی می‌کنه مگه من زورم بهش میرسه نهایت زور من گاز گرفتنه که اونم ا ...

من میفهممت واقعا شوهره من شوخیاش زیاده و یکم خشن واقعا گریه میفتم اعصابمم ضعیف شده با این حال خونه نباش جاش خالیه 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش