2777
2789
عنوان

چقدر از زندگیتون راضی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 149 پست
انشالله پس بیاد که کامل بشه

نیومدش دلم اون قدر خونه هزار تا امید داشتم لیست سیسمونی نوشته بودم پول برای تخت کمد کنار گزاشته بودم با هزار امید منتظر بی بی چک مثبت بودم امروز ولی نشد 🥺🥺🥺

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميدوني من تو سن ١٧سالگي اينجوري بودم هيچ جوره از زندگيم راضي نبودم ميخواستم با دنيا بجنگم كه چرا الان من فلان چيزو ندارم همش گريه ميكردم بعد گذشت ديدم زندگي خيلي قشنگيا داره من دلايل خوشبختيم يكيش خواهرمه اينكه باهاش وقت ميگذرونم خيلي حالم خوبه يكيش گلامه رشد كردنشون ميبينم انرژي ميگيرم وقتي به يكي كمك ميكنم واقعا از ته دل حس خوبي ميگيرم پدر و مادرم ميبينم حالم خوب ميشه 

آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.

من راضیم .

اوایل خیلی  زیاد مشاجره داشتیم اونم از نادانی بود.سنتی نبود ازدواجمون ولی فرهنگ هامون خیلی متفاوت بود.

الان خیلی بهتریم .خدا رو شکر سعی کردیم ما دوتامون خودمون فرهنگ مون رو بهم نزدیک کنیم . کلا با خانواده ها و رسم و وسوماتشون کاری نداریم خودمون هر جور راحتیم باهم کنار میاییم همدیگرو ملاحظه میکنیم

۳۴ سالمه و ۸ سال از من بزرگتره..

دیگه عاقل و بالغ شدیم.😁😁

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
سلام مامان ارین  من هشتاد درصد راضیم شوهرم اخلاقای خوبی داره و کلا ازش راضیم اون بیست درصد هم ...

سلام عزیزم خدا رو شکر ، انشالله اون ۲۰ درصد هم درست بشه 

منم شوهرم اخلاقای خوب هم داره ها ولی این حس تنهایی تو زندگی باعث میشه کلا اخلاقای خوبشم نبینم

من ی لحظه صدرصد راضی ام ی لحظه پنجاه درصد ی لحظه صفر درصد بستگی به شوهرم داره😂😂😂ولی با این همه اگ ...

دقیقاً منم یه لحظه خوشحالم یه لحظه ناراحت یه لحظه بی‌تفاوت در حال اینکه پیش از این‌ها اینجوری نبودم یه مدته خیلی بی‌هدف و بدبخت شدم

با اون قسمت حرفات كه گفتي بميرم براي دل  خودم زندگي كنم موافقم منم دلم ميخواد بميرم وبرگردم به تنظيمات كارخونه بشم خود واقعه ايم نه ايني كه الان هستم چون الان اون چيزي هستم كه شوهرم ميخواد واصلا از زندگيم راضي نيستم

من ی لحظه صدرصد راضی ام ی لحظه پنجاه درصد ی لحظه صفر درصد بستگی به شوهرم داره😂😂😂ولی با این همه اگ ...

خب خدا رو شکر 

البته همه همینن ، حس ها بالا پایین میشه ولی من متاسفانه وقتی هم احساس رضایت دارم اون حس خوشبختی رو ندارم

دقیقاً منم یه لحظه خوشحالم یه لحظه ناراحت یه لحظه بی‌تفاوت در حال اینکه پیش از این‌ها اینجوری نبودم ...

😂😂😂😂من خیلی زود رنج شدم شوهرمم خیلی شوخی می‌کنه و منم شوخی بردار نیستم😂😂😂ی دفه بلند میشه با من کشتی میگیره 😮منم دیوونه میشم گریه میکنم میگم میزارم میرم اونم عصبانی میشه😂😂😂😂فکرکنم خیلی بچه مچه ایم

لا إله إلّا اللّه
خب خدا رو شکر  البته همه همینن ، حس ها بالا پایین میشه ولی من متاسفانه وقتی هم احساس رضایت دار ...

چرا اخه ؟

حتما به یه سری چیزایی که میخاستی نرسیدی و مقصرم شوهرت میدونی

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
خب خدا رو شکر  البته همه همینن ، حس ها بالا پایین میشه ولی من متاسفانه وقتی هم احساس رضایت دار ...

باید رو خودت کار کنی از همین الان شروع کن بی دلیل خوشحال باش و غم هات رو فراموش کن 

لا إله إلّا اللّه
سلام عزیزم خدا رو شکر ، انشالله اون ۲۰ درصد هم درست بشه  منم شوهرم اخلاقای خوب هم داره ها ولی ...

شوهر منم همینطوره اصلا انگار وجود نداره منم خواهر و برادر ندارم همیشه تنها بودم قبل ازدواج  واسه همین خیلی به شوهرم وابستم دلم میخواد باهام رفیق و پایه باشه پای حرف هام بشینه سنگ صبور باشه ...ولی ...نبودش از بودنش بهتره ...ازصبح تا شب ک سر کارم شب هم که میاد سرش تو گوشیشه و آهنگ غمگین گوش میده ،دریغ از یه کلمه حرف درست ...اگرم حرف بزنه فقط در راجع با کارش آه و ناله میکنه