2777
2789
عنوان

چقدر از زندگیتون راضی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 149 پست
نه همیشه اون میاد برای اشتی همیشه. هیچی سر ما که بود که میخواست ببره تو اتاق من گذاشتم گفتم پذیرایی ...

اخی عزیزم توروخدا مسائل پیش پاافتاده رو مشکل نکن اینا فرداروز برات دردسر میشه روزی که دیگه به قهر عادت کردین همه ی مسائل کوچیک براتون یه مشکل بزرگه 

این تقصیر هیچکی نبوده فک نکن اونکه هردفعه میاد جلو خثیعنی عاشقته نه اون هربارغرورش خردتر میشه و ازتو یه قدم دورتر 

همین الان اشتی کن اگه بیداره بگو یه چایی بزارم باهم بخوریم بعد کهگات کرد یه لبخند بزن 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
منم ۲۲همسرم ۲۹....همسرامون خیلی مثل همن😂

اره خیلی 

شوهرم یه کودک فعالی درونش داره 

همه میگن اصن بهت نمیخوره یکی صدات کنه بابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم توروخدا مسائل پیش پاافتاده رو مشکل نکن اینا فرداروز برات دردسر میشه روزی که دیگه به قهر عا ...

فایده نداره گفتم 

مرسی عزیزم از راهنماییت

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
سلام عزیزم....منم تقریبا راضیم من توی عقدم مت توی شهر دیگ ازدواج کردم که با شهر پدر مادرم ۳۰ دقیقه ف ...

الهی بگردم یکم سرتو شلوغ کنی بهتر میشی چون تکدختری سخته بعدم سی دقیقه که خیلی کمه غصه نداره عزیزم 

الهی بگردم یکم سرتو شلوغ کنی بهتر میشی چون تکدختری سخته بعدم سی دقیقه که خیلی کمه غصه نداره عزیزم&nb ...

نمیدونم یکم حس میکنم‌چون عروسی نکرد هنو و باهاش مواجه نشدم این طوری حس میکنم.......میترسم بعد عروسی نتونم تحمل کنم.....دارم میرم‌مشاوره فیلا......مشاوره قبل ازدکاجم که رفتیم بهش گفتم....گف جیز خاصی نیس این موضوع 

نمیدونم یکم حس میکنم‌چون عروسی نکرد هنو و باهاش مواجه نشدم این طوری حس میکنم.......میترسم بعد عروسی ...

اره بری خونت سرت به همسرت گرم میشه بهتر میشی بعدم میگم فاصلتون خیلی کمه 

یکم از الان کم کم سعی کن وابستگیتو کمتر کنی 

یا اگه شرایطشو داری کنار خونه پدرمادرت باشی

شما چن سالتونه.....هر چن وقت ی بار ب پدر مادرتون سر میزنید 

من  ۲۴ خونم با اینکه نزدیکه ی ربع فاصله داره در هفته دوبار 

تازه شایدم کمتر عاشقشونم 

ولی انقد ادم ب خونه و همسرت وابسته میشی و کار داری که نمیرسی تند تند بری

خواهرم شهر دیگه. ۱۲ ساعت فاصله داره یک ماه و نیم یبار میاد 

سرشو انقد شلوغ کرد کمتر اذیت میشد دیگه بچه که اومد خیلیییی کمتر

منم احساساتم تو زندگی نوسان داره گاهی خوشحال و راضی از زندگی هستم و گاهی هم نه. 

وقتی چند روز حالم خوب باشه شوهرم همیشه یه بهونه ای جور می‌کنه و باهام دعوا می‌کنه. 

بی دلیل بهم فحش میده و جوری داد میزنه که دیوارهای خونه میلرزه. سر چیزای مسخره که اگه بگم خنده تون میگیره. من برعکس هیچ وقت بهش بی احترامی نکردم. 

در کل همیشه ته ته قلبم یه افسردگی و تنهایی شدید باهامه. 

شوهرمو خواهرش بهم معرفی کرد. وقتی بی دلیل باهام دعوا می‌کنه تو دلم به خواهرش میگم الهی خیر نبینی. 

با این همه دروغی که گفت زندگیمو خراب کرد. 😔😔