مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم ی روزی همه این سختی و دلتنگی ها و پس زده شدن ها رو پشت سر گذاشتم مثل تو اول اون اومد پیشنهاد داد اول اون ابراز محبت میکرد یهو سرد شد بعد یک سال سرد شد با همه وجودم درکت میکنم😔😔😔الان نامزد کردیم خداروشکر میکنم که اینقد عاشقم شده خیلی دوسم داره من از خدا خواستم یا فراموشش کنم یا مهرم به دلش بشینه نشست بد جورم نشست که الان دیگه نامزدم شده تو هم از خدا کمک کن😍
میگه مشکلم خانوادگیه.یسری مشکلات کوچیک براش پیش اومد و گفت تقصیر تو بود و حتی میگه یه پی ام ساده هم ...
انشاالله درست میشه
قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
الهی بمیرم.اگه با این تاپیک اونو به یادت انداختم و دلتنگت کردم شدیدا عذرخواهی میکنم عزیزدلم
نه عزیزم
مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند