2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده :)

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی قربونت بشم دست گلت درد نکنه ولله انقدر ناآروم و پریشونم که نگو

منم مثل تو ...دردم اينه نميدونم دوسم داره يانه...درد ناتموميه

آرام باش...‼️الان تاريخ 1501 است و ما رفته ايم...پس هيچ چيزي ارزش اين همه دلهره و غم را ندارد...🚫

خب مشکل پیش اومده باشه برای همه پیش میاد اگه تورو محرم میدونست تورو در جریان میذاشت، این توجیحات اصلا قابل قبول نیست که بهت گفته، ببین میدونم الان خیلی ناراحتی ولی به هر دلیلی نمیخواد تو توی ادامه زندگیش باشی.برنامه دیگه ای برای زندگیش داره که تو توش نیستی، حالا تو دوتا راه داری، یکیش اینکه هی بهش فکر کنی و منتظر زنگش باشی و هی بهش زنگ بزنی اونم پیش خودش ببخشیدا میگه عجب کنه ایه ول کن نیست، خب دوست داری همچین شخصیتی داشته باشی؟ضعیف و آویزون؟مطمئنا دوست نداری،

راه دیگه شم اینه که خودتو با فعالیت های دیگه مشغول کن که بهش فکر نکنی، تمام وقت خودتو پر کن، اینجوری کم کم ذهنت با چیزای دیگه پر میشه و اون کم کم اهمیت شو برات از دست میده، اصن دوسش داری اوکی ولی شخصیت و غرور تو برای کسی زیر پا نذار. به کسی اهمیت بده که بهت اهمیت بده. 

دیگه بهش نه زنگ بزن نه پیام بده. اگه براش مهم باشی خودش نگران میشه زنگ یا پیام میده. اگه نداد دیگه واقعا محلش نذار.   

۲۲ عشقم

ببين قصد ناراحتى ندارم ولى نظر من اينه كه به قول يكى از كاربر ها تو ولش كن متأسفاً اون يه برنامه ديگه اى واسه زندگيش داره كه تو اون برنامه نيستى و وقتى سراغت رو نگرفت پس بيخيالش شو نه پيام نه زنگ اصلا هيچى بهش نده و بى محلى كن لياقت و ارزش نداره

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
وای خدا بدترین زجر و شکنجه دنیاست.واقعا باید چه کرد؟

صبر ميكنم و دعا كاري از دستم برنمياد دعا ميكني دوسم داشته باشه؟؟

آرام باش...‼️الان تاريخ 1501 است و ما رفته ايم...پس هيچ چيزي ارزش اين همه دلهره و غم را ندارد...🚫
معلومه که دعا میکنم چرا نکنم عزیزم.اگه بقیه خوشحال باشن این برام مهمتر از خوشحالی خودمه

خدا ب قلب پاكت بركت بده جون دلم♥️