2777
2789
عنوان

کیا با ivf بار اول گرفته براشون

| مشاهده متن کامل بحث + 13393 بازدید | 73 پست
من بار اول گرفت بااینکه خیلیا گفته بودن بار اول نمیگیره تازه من مشکوک به هایپر هم بودم دو روز بعد ...

ببخشین مراقبت میخواد؟؟؟ باید چیکار کرد؟؟؟ نباید رفت دستشویی نشست؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا فک کنم  یکی دیگه هم داشتیم سه تا انتقال داد دو تاش براش گرفت ماشاالله پسراشو باید ببینی ...

الهی شکر . من دوس دارم یه دونه باشه

لطفا برای سلامتی امام زمان و  و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹    💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜
من بار اول مثبت شد ولی ۴ بار بعدی منفی شد

عزیزم میشه هزینشو بدونم؟🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
من بار اول مثبت شد ولی ۴ بار بعدی منفی شد

خدایی نکرده افتاد؟ نمیدونید چرا

لطفا برای سلامتی امام زمان و  و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹    💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜
ببخشین مراقبت میخواد؟؟؟ باید چیکار کرد؟؟؟ نباید رفت دستشویی نشست؟؟؟؟؟؟

مراقبتش زیاده خواهر من خیلی مراقب بود

دستشویی هم فقط فرنگی

کلا رو تخت خوابیده بود کاراش بقیه انجام میدادیم

از موقع کاشت تا وقتی که مثبت شد از ترس حمام هم نمیرفت مبادا لیز بخوره

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
ببخشید نباید تکون بخوری؟؟ چطوریه مراقبتهاش میشه بگین؟؟؟؟؟

به شرایط بدنت  بستگی داره من چهار پنج روز اول بیشتر درازکش بودم، بعدش یواش یواش کارامو انجام دادم و بعد از غربالگری اول که خیالم راحت شد دیگع عادی بودم مثل همیشه 

منظورت همون کاشت بچس؟  من که خودم نه!  ولی جاریم برای بار اول اتجام داد و نتیجه گرفت.

الهی شکر . چندسالش بود اون موقع چندتا جنین انتقال داد و چندقلو شد