ttaayyeebb مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 136 عنوان کیا با ivf بار اول گرفته براشون 13413 بازدید | 73 پست لطفا بگین کلا چنددرصد دفعه اول میگیره سنمم زیاد نیس مشکل خاصی هم نداریم لطفا برای سلامتی امام زمان و و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹 💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜 1400/03/28 | 14:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minilove عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 6644 خواهرماینقد که براش نذر کردیم و خیلی مواظبت داشتخدا رو شکر پسرش سه سالشه آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
molavi668 عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 1838 منظورت همون کاشت بچس؟ من که خودم نه! ولی جاریم برای بار اول اتجام داد و نتیجه گرفت. گر نگه دار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.
ttaayyeebb مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 136 خواهرم اینقد که براش نذر کردیم و خیلی مواظبت داشت خدا رو شکر پسرش سه سالشه الهی شکر چندتا جنین انتقال دادن لطفا برای سلامتی امام زمان و و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹 💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜
ttaayyeebb مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 136 خواهرم اینقد که براش نذر کردیم و خیلی مواظبت داشت خدا رو شکر پسرش سه سالشه و چند سالشونه لطفا برای سلامتی امام زمان و و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹 💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24873 من همون بار اول مثبت شد ..همسرمم مشکلش شدید بود خداروشکر قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 نمیدونید هزینه اش چقده؟🐰 ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
emmaaaaaaa عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 8911 من همون بار اول مثبت شد ..همسرمم مشکلش شدید بود ببخشید نباید تکون بخوری؟؟ چطوریه مراقبتهاش میشه بگین؟؟؟؟؟
مامان_بهار54 عضویت: 1393/03/11 تعداد پست: 12808 من بار اول گرفتبااینکه خیلیا گفته بودن بار اول نمیگیرهتازه من مشکوک به هایپر هم بودم دو روز بعد تخمک کشی بهم جنین انتقال دادن خداروشکر دخترم الان دوسال ونیمشه
ttaayyeebb مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 136 من همون بار اول مثبت شد ..همسرمم مشکلش شدید بود الهی شکر . چندسالتونه چندتا جنین انتقال دادین و چندقلو شد لطفا برای سلامتی امام زمان و و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹 💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜
minilove عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 6644 الهی شکر چندتا جنین انتقال دادن دو تا فک کنم یکی دیگه هم داشتیم سه تا انتقال داد دو تاش براش گرفتماشاالله پسراشو باید ببینی😄۵ سالشونههیچ مشکلیم ندارن آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
ttaayyeebb مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 136 من بار اول گرفت بااینکه خیلیا گفته بودن بار اول نمیگیره تازه من مشکوک به هایپر هم بودم دو روز بعد ... الهی شکر . چندسالتونه چندتا جنین انتقال دادین لطفا برای سلامتی امام زمان و و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹 💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜
مامان_بهار54 عضویت: 1393/03/11 تعداد پست: 12808 برای دومی هم شهریور اقدام کردیم تعیین جنسیت یک دونه پسر که نگرفت متاسفانه و جنین پسر دیگه ندارم و باید از اول شروع کنم