2777
2789
عنوان

کیا با ivf بار اول گرفته براشون

| مشاهده متن کامل بحث + 13387 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اطلاع ندارم من چند سال پیش انتقال دادم

ممنون

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
الهی شکر . من دوس دارم یه دونه باشه

هر چی بیشتر باشه احتمال موندنش بیشتره دیگه...

بنظرم دو تا اینا بزاری بهتره..

انشاءالله تا سال دیگه نی نی کوچولو بغلت باشه🤩

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚

دوستان  یه سوال ابنایی گه برای جنسیت خاص میان ای وی اف میکنن زن و شوهرم هیچ مشکلی ندارن، کلا بچه هاشون  با بک دفعه اقدام گرفته 

بنظرتون کاشت مثلا پسر چند درصد احتمال داره بگیره؟؟

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
برای دومی هم شهریور اقدام کردیم تعیین جنسیت یک دونه پسر که نگرفت متاسفانه و جنین پسر دیگه ندارم و با ...

انشاالله

لطفا برای سلامتی امام زمان و  و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹    💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜
الهی شکر . چندسالش بود اون موقع چندتا جنین انتقال داد و چندقلو شد

والا نمیدونم 40 یا 42 سالش بود حدودی میگما! 

زیاد به من که جاریش باشم چیزی نمیگه برای همین نمیدونم چند تا کاشت در نهایت یکی در اومد😊

گر نگه دار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.  
هر چی بیشتر باشه احتمال موندنش بیشتره دیگه... بنظرم دو تا اینا بزاری بهتره.. انشاءالله تا سال دیگه ...

فدات شم

لطفا برای سلامتی امام زمان و  و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹    💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜