2777
2789
عنوان

اگر تا اخر عمر مجرد بمونیم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 64 پست
اصلا وضعم خوب نیست بدجور زمین خوردم خیلیم تنهام کاش حداقل پدر مادری داشتم

تلاش کن، واقعا خونه داری تمرکزت بذار رو شغلت

خودت رو بهتر از دیروز کن

رونقطه ضعف هات کار کن

ازدواج به موقعه اش میاد نگران نباش

فقط تمرکزت بذار رو خودت

مادران گرامی این کانال کمک می کنه فرزندی باعتماد به نفس و عالی پرورش بدین. https://t.me/+3EC0IGOPVUllYmJk

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من خواستگار دارم ولی بدرد نمیخورن

میدونم خواستگار خوب که پسره همه چیز تمام باشه( اخلاق ادب شغل مناسب سلامت جسم و روح نه فقط پولدار ثروتمند)مادرشون خودش کلی دختر در سطح خودشون زیر نظر داره مگر اینکه تو جایی باشی شغلی باشی که مادر پسرا بببنیننت مثل ارایشگاه خیاطی اینا که رو در رو ببینتت یا تو محل یکی خیلی ادم خوب که مردم روش قسم میخورند و اهل وصل کردن جونها به همه تو رو بشناسه و گرنه از بخوایی بیرون اشنا بشی معلوم نیست با چند تا باید اشنا بشی که ادم زندگیتو پیدا کنی و اینکه چون کسی رو نداری زود وابسته میشی ممکنه چند سال با پسری حرف بزنی هی بگه قصدم ازدواج امروز فردا کنه نیاد جلو مخصوصا بفهمه خونه داری و تنهایی ممکنه نقشه شومی به سرش بزنه 

باید خیلی دقت کنی که چقدر اطلاعات از خودت میدی به طرف

و اینکه سعی کن با همسایه مسن ارتباط برقرار کنی که چیزیت تو خونه خراب شد تعمیرکار اومد اون بیاد کنارت اینجوری هم پشتت حرف در نمیارن و هم اینکه تعمیر کاره به فکرش چیزی نزنه ممکنه ببینه تنهایی ادم نمیشناسه مردمو که دزدی چیزی نباشه بعدا بیاد سراغت 

کلا خیلی مواظب باش زمانه بدیه 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

فک میکنی ازدواج چیه یه مرد همه چی تموم پیدا میشه بار زندگی روبه دوش می‌کشه باهات از سرکار میاد وقت می‌گذرونه و وسایل خونه رو تعمیر می‌کنه نه جونم اگه شوهرت پولدار باشه وقت نداره،اگه ظاهر خوبی داشته باشه باید نگران بقیه باشی که چشمشون به زندگیت نباشه درکل نمیگم آدم خوب وجود نداره ولی آدم کامل وجود نداره در واقع ما خودمونم کامل و همه چی تموم نیستیم ولی دنبال کسی بگرد که حداکثر ملاک های خوب رو بر اساس شخصیت خودت داشته باشه ازدواج خیلی ریسکه و زندگی مشترک خیلی با فردی که باهاش دوست یا نامزدی فرق می‌کنه باید خیلی صبور باشی درکل نمیتونم بگم ازدواج چیز بدیه باید ببینی از زندگی وی میخوای ولی نه خوشبختی هم نیست کلی چالش هم وجود داره 

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪

وضعیتت به لحاظ اقتصادی که خوبه . کاملا ثبات اقتصادی تنها زندگی کردن رو داری . هم الان هم بیمه و اینده . شاید یکم منفی نگری به خاطر سختیایی که گذروندی یا مثلا در ازدواج سخت گیری . با یه مشاور حرف بزن شاید همه چیزو بدونه بهتر راهنماییت کنه. 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خیلی ها طعنه میزنن میگن تو موندی ترشیدی فلان ولی خب من خیلی خواستگار دارم اما اخلاقشون واقعا چرته به ...

بخدا اگه تا آخر عمرت مجرد بمونی خوش به حالته ول کن دنبال دردسر نگرد برو سر کار برا خودت حالشو ببر

پس اون پسر روستایی چیشد؟ 

ببین دست و دلباز بودن خیلی مهمه 

دل بزرگ رو هرکسی نمیتونه داشته باشه 

بعضیا پولدارن ولی اصلا دل پول خرج کردن ندارن 

بعضیا هم بی پول ولی بیشتر از وسعشون خرج میکنن 

سعی کن کنار کسی قرار بگیری که کنارش آرامش داری 

اون پسره شغلش دولتی همین خوبه 

خدایی کمتر پسری پیدا میشه مثه اون 

نمیدونم بهم زدی یا هنو هستی باهاش 

جاااااانه عمت لایک نکن !