2777
2789
عنوان

کیا با ivf بار اول گرفته براشون

| مشاهده متن کامل بحث + 13387 بازدید | 73 پست
۳۷سالمه ، یه دختر با آمپول باردار شدم پسر میخوام بچم یه سال و نیمشه هنوز پوشک میشه موندم چه کنم ، ما ...

انشاالله ولی خیلی عجله نکن عزیزم دختر و پسر هم فرق نداره ک انقد عجله کنی من اگه جات باشم حداقل میذارن یه سال دیگه به حرف اونایی هم ک دختر و پسر فرق میذارن توجه نکن 

لطفا برای سلامتی امام زمان و  و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹    💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل بخدا آره الان که نه ایشالا یکساله دیگه برام دعا کن

انشاالله که به راحتی به هدفت برسی 

لطفا برای سلامتی امام زمان و  و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹    💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜
پرستار که هست فکر کنم دیگه ماهی دوتومنو بگیره خوبه برای ماهه اول بگیرم

یکم بیشتر بگردین چون کاره خاصی نداری که پرستار بخواد همه کارات کنه مخصوصا اگه شوهرت کارش جوری باشه که نصف روز خونه باشه

بچت چن سالشه؟ارومه؟

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
یکم بیشتر بگردین چون کاره خاصی نداری که پرستار بخواد همه کارات کنه مخصوصا اگه شوهرت کارش جوری باشه ک ...

بچم یه سالو نیمشه هنوز پوشکش میکنم ،نه شلوغ میکنه همش میتابه دور خونه ، آخه پرستارم باید مطمئن باشه اما اگه بگردم ارزون ترم ممکنه پیدا کنم و شوهرمم ۲هفته خونه نیست کارم سخته ،خدا کمک کنه

۳۷سالمه ، یه دختر با آمپول باردار شدم پسر میخوام بچم یه سال و نیمشه هنوز پوشک میشه موندم چه کنم ، ما ...

عزیزم اگه من باشم میزارم دخترم دوسالش تموم بشه یکم مستقل ترشه و بهونه گیریش کمتر بشه بعد اقدام میکنم  ..اگه به امید خدا مشکل چندان نداشته باشی ..یک هفته ای میتونی پاشی و کاراتو خودت انجام بدی من که زیاد استراحت نکردم چون کسی هم اطلاع نداشت آی وی اف کردم واسه یک هفته غذا فریز کردم و بعد یکهفته دیگه کارام سبک و با احتیاط انجام میدادم همه استراحت مطلق نمیشن 💗

بچم یه سالو نیمشه هنوز پوشکش میکنم ،نه شلوغ میکنه همش میتابه دور خونه ، آخه پرستارم باید مطمئن باشه ...

کاش صب کنی یکم بچت بزرگتر شه 

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚