2777
2789
عنوان

چی شده که انقدر بد شدیم؟

491 بازدید | 58 پست

چرا راحت همدیگرو اذیت میکنیم؟ چرا فکر میکنیم ما خیلی خوبیم، فقط ما حق زندگی داریم و فقط ما درست میگیم.
من هر سری میام اینجا یه عالمه حرفهای عجیب میشنوم کلی ناراحت میشم و حرص میخورم. اگه دوست داشتین از تجربه های ناراحت شدنتون اینجا از بقیه بگین تا شاید بعدا تو حرفایی که میزنیم رعایت کنیم.
البته بی انصافی نکنم، یه آدم خوبی دیدم یه جا پیام گذاشته بود، بعد اومد خودش عذرخواهی کرد، گفت من زود قضاوت کردم، شاید اشتباه کرده باشم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی بود ؟ حتما با خودت میگی از بین همه ی حرفام فقط همینو میکنه نه کنجکاویمه میخوام ارضاش کنم 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

چون اینجا مجازیه و همه ناراحتی ها و حس های منفیشونو میخوان رو دیگران خالی کنن چون نه دیده میشن نه شناخته پس راحته 

بنظرم جایی ک حس میکنی اگه چیزی بگی باعث ناراحتیت میشه اصلا نظری نده سکوت کن و فقط بخون

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
من بی حاشیم یبار ی کاربر ی حرف بی منطق زد قشنگ جوابش دادمو رفت تایپک قبلمو نگاه کرد در اومد گفت خ ...

وای بعضی ها چطوری نمیترسن انقدر راحت دل میشکنن. خدا نیاره یه وقت بتونیم ما هم اینجوری بگیم. 

اووووه انقدر زیاد ناراحتم کردن که دیگه یادم رفته چی بوده یه کاری میکنن بعضیا که آدم میخواد یه پست بذاره صدبار بالا پایینش کنه صدتا اما اگر بیاره که مبادا الکی به کسی بربخوره و دنبال بهونه برا دعوا باشه بیاد بتوپه به آدم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

موافقم باهات بعضیا اینجا دربرابر ی سری مسائل ک کلا توکشور ماجاافتاده انقد گاردمنفی میگیرن  ک هرکی ندونه فک میکنه دارن فرانسه ای ایتالیایی جایی زندگی میکنن ونظر میدن

بابا هممون ایرانی هستیم وداریم اینجازندگی میکنیم حالا درسته ممکنه توجزییات شبیه هم نباشه زندگی هامون ولی درکلیت هممون ی جوریم ب خدا

من ازاین چیزایی ک گفتم دلم گرفته بودب خدا

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

چون اینجا مجازیه و همه ناراحتی ها و حس های منفیشونو میخوان رو دیگران خالی کنن چون نه دیده میشن نه شن ...

اخه دلم میسوزه میبینم یکی داره حرف بدی میزنه من خودم خیلی درگیر نمیشم ولی میگم اینا چطور نمیترسن
مثلا یکی میگفت خانم های مطلقه که تنها زندگی میکنن حتما تو خانواده مشکل دارن، خب یکی بخونه میدونی چقدر دلش میشکنه، گناه که نکرده. اتفاقا یکی اومد انقدر ناراحت شد. 

بله همین امروز... سرم درد میکرد عصری خوابیدم

بعد که بیدار شدم یه سر اومدم نی نی سایت

دیدم رو یکی از تاپیکاییی که در گذشته زدم یه دوستی پیام بلند بالایی گذاشته و رسما نابودم کرد...

"که الکی از همسرت جدا شدی و فکر میکنی تو ۳۱ سالگی کی میاد بگیرتت؟! هر کسم بیاد حتما بچه داره و ...

اولش جا خوردم از اینکه یکی بی خبر از کل زندگی من داره اینقدر راحت حرف میزنه...

گفت از همون موقع که جدا شدی تاپیکاتو دنبال میکنم ببینم آخرت چی میشه... تا اینکه لغو کاربری کردی... الان فهمیدم همون فردی..."

ولی بعدش باخودم خندیدم ...

از همینجا اعلام میکنم که دوست عزیز، آخر من و همه، مرگه... زیاد پیگیر نباش...

خدا اکه بخواد منو تو هفتاد سالگی هم خوشبخت میکنه... ۳۱ که اول جوونیمه... شما غصه نخور

بچسب به زندگیت که خدای نکرده مثل من نشی و تو خونه نمونی یه وقت...

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
چون اینجا مجازیه و همه ناراحتی ها و حس های منفیشونو میخوان رو دیگران خالی کنن چون نه دیده میشن نه شن ...

اخه میدونی بعضی ها هم کلا زبونشون خیلی بده یعنی تو حقیقی هم همچنان دست کمی ندارن، حالا پشت سر بقیه حرف میزنن