2777
2789
عنوان

چی شده که انقدر بد شدیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 58 پست
منم اتفاقا تنها زندگی میکنم... خونواده ام خیلی اصرار داشتن با اونها باشم... من اگه نرفتم پیششون چو ...

کاملا حق با شماست، چند وقت پیش دو تا دوست من رفته بودند خونه بگیرن، دو تا دختر خوب برای کار اومدن، انقدر صاحبخونه بهشون تیکه انداخته بود. ما خودمون آدمها رو محکوم میکنیم که بد باشن. قضاوتهای الکی و ....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من وقتی برای یکی از ته دل دعا میکنم اشکم میاد...منو تو هم دردیم منم مثل خودت از یک ز ندگی تلخ جدا ...

ای جااانم... فدای محبتتون

الهی بهتر از دعایی که در حق من کردی نصیب خودت بشه

شما متولد ۷۱ اید؟! اگه باشید از من دو سال کوچکترید

من یه سال پیش جدا شدم... نمیدونم برای شما چند وقته...

اگه تازه است، بهت قول میدم بعد از ۶-۸ ماه خیلی آروم تر میشی

ان شاءالله بعد از این برات خیر و خوشبختی رقم بخوره عزیزم

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
ای جااانم... فدای محبتتون الهی بهتر از دعایی که در حق من کردی نصیب خودت بشه شما متولد ۷۱ اید؟! اگه ...

من ۵ ماه

باورت میشه از ماه اول اروم بودم؟

اصلا شاد

هیچیم شبیه کسی که جدا شده نبود

بس که من عذاب کشیده بودم

عزیزی دوست قشنگم ممنونم از لطفت ❤

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
انشاءالله روزهای خوبتون رو اینجا برامون تعریف میکنین به زودی 

قربونت عزیزم...

نه دیگه اینجا چیزی تعریف نمیکنم😅

حالا شوهر آینده یهو میبینی مجرد از کار در میاد، باز بعضیا میگن چرا باید پسر مجرد بره یه زن طلاق گرفته رو بگیره... وقتی این همه دختر مجرد هست😅😅

چیزی نگم بهتره، یه وقت اعصابشون ناراحت میشه... 

من ۵ ماه باورت میشه از ماه اول اروم بودم؟ اصلا شاد هیچیم شبیه کسی که جدا شده نبود بس که من عذاب ...

خب خداروشکر... خیلی عالیه

من ۶ ماه اول بعد از جداییم شبی نبود که گریه نکرده باشم

داغووووون بودم... از روبه رو شدن با آدم ها میترسیدم

یک ماه اول، فقط زیر پتوم احساس امنیت میکردم

دو ماه اول جرات نمیکردم از خونه برم بیرون... فکر میکردم همه جا ناامنه

ولی گذشت و گذشت... سوختم رسما... ولی ققنوس وار از بین خاکسترم شکوفا شدم😃 الان دیگه زره پولادین تنمه... خیلی پخته و بزرگ شدم واقعا

و خدا از قبل عزیزترم کرده... خیلی خداروشاکرم

قربونت عزیزم... نه دیگه اینجا چیزی تعریف نمیکنم😅 حالا شوهر آینده یهو میبینی مجرد از کار در میاد، ...

ولی واقعا بعضی ها چشم دیدن خوشی بقیه رو ندارن ولی من یه حدیث قشنگی خوندم یه بخشش این بود هر وقت میخوام حسادت کنم سعی میکنم یادآوری کنم این بود که هیچ کس روزی من رو ازم نمیگیره، اینجوری دیگه حسودی نمیکنم :)
یه فامیل بیچاره ما ظاهرا جدا شده و داره ازدواج میکنه، یعنی یه چند تا فامیل پیگیر که سر از کار این دربیارن   انقدرم خدایی دختر خوبیه و سختی کشیده 

خب خداروشکر... خیلی عالیه من ۶ ماه اول بعد از جداییم شبی نبود که گریه نکرده باشم داغووووون بودم... ...

ان شاالله هم یک عزیز خدا که تو اقایی چیزی کم نداشته باشه بیادو قسمت دوست قشنگمون بشه و خوشبختش کنه...ولی بیا نی نی سایت بگو بزارن بترکن😂

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
ولی واقعا بعضی ها چشم دیدن خوشی بقیه رو ندارن ولی من یه حدیث قشنگی خوندم یه بخشش این بود هر وقت میخو ...

همین دیگه... روزی دیگرانو نمیشه ازشون گرفت... روزی منم بالاخره بهم میرسه... واقعا حسادت معنی نداره

دیگران فقط دارن خودشونو خسته میکنن و خدارو به خودشون میخندونن... خدا کاری که بخواد اتفاق بیفته رو انجام میده... چه به ما خوش بیاد چه نیاد

ان شاالله هم یک عزیز خدا که تو اقایی چیزی کم نداشته باشه بیادو قسمت دوست قشنگمون بشه و خوشبختش کنه.. ...

قربونت برم... ممنونم از دعای قشنگت... الهی آمین

همچنین روزی شما ان شاءالله

اونارو بترکونم... اونام کاربریمو میترکونن 😅

قربونت برم... ممنونم از دعای قشنگت... الهی آمین همچنین روزی شما ان شاءالله اونارو بترکونم... اونام ...

با قدرت یک کاربری دیگه...منم تاپیک میزنم برات دوستم عروس شده همون ک کاربریشو ترکوندید جیز جیزکا😬

با قدرت یک کاربری دیگه...منم تاپیک میزنم برات دوستم عروس شده همون ک کاربریشو ترکوندید جیز جیزکا😬

ای جااانم🤣🤣

فعلا که دوستمون ناامیدمون کرد...

یکی از بدی های کنار خونواده زندگی نکردن همینه... خواستگار رسمی صورت نمیگیره... خود آقایون به خودم فقط پیشنهاد میدن که منم اصلا اینارو جدی نمیگیرم... فقط بلاک کردن بلدم... حوصله ی صحبت کردنم ندارم😅

ای جااانم🤣🤣 فعلا که دوستمون ناامیدمون کرد... یکی از بدی های کنار خونواده زندگی نکردن همینه... خو ...

😂😂😂😂

من تو عقد جدا شدم هنوز همین جا مستقرم😂

بچه هم داری شما؟