2777
2789
عنوان

چی شده که انقدر بد شدیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 58 پست
😂😂😂😂 من تو عقد جدا شدم هنوز همین جا مستقرم😂 بچه هم داری شما؟

نه گلم بچه ندارم

من خونواده ام شهرستانند... خودم از سال ۸۷ که دانشگاه قبول شدم تا ۹۹ که جدا شدم، تهران زندگی کردم

الان برگشتم شهرستان... خونه ی جدا گرفتم... خونه ام هم نزدیک خونه ی پدرم نیست

نه تو همسایه ها کسی منو میشناسه... نه بیرون میرم به خاطر ماسک چهره ام معلومه... کلا تمام درها برای پیدا شدن خواستگار به روم بسته است🤣🤣

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
نه گلم بچه ندارم من خونواده ام شهرستانم... خودم از سال ۸۷ که دانشگاه قبول شدم تا ۹۹ که جدا شدم، تهر ...

😂😂😂😂

برو زودتر واکسن بزن😂😂😂

ان شاالله ک کرونا زودتر تموم بشه😩

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂 برو زودتر واکسن بزن😂😂😂 ان شاالله ک کرونا زودتر تموم بشه😩

🤣🤣🤣

ولی جدای از شوخی الان اصلا شرایط ازدواجم ندارم...

شما تو عقد بودی... من ۹ سال زندگی مشترک داشتم با ایشون...

نیاز دارم به یکم زمان برای بازسازی خودم

🤣🤣🤣 ولی جدای از شوخی الان اصلا شرایط ازدواجم ندارم... شما تو عقد بودی... من ۹ سال زندگی مشترک د ...

ان شاالله هر چی خیره برات پیش بیاد 

مریم جان ببخشید تو تاپیک شما زیاد صحبت کردیم  دوست قشنگم  ❤

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
ان شاالله هر چی خیره برات پیش بیاد  مریم جان ببخشید تو تاپیک شما زیاد صحبت کردیم  دوست قش ...

ممنونم عزیزم... همچنین برای شما

خوشحال شدم🥰😘

ممنونم عزیزم... همچنین برای شما خوشحال شدم🥰😘

❤❤❤❤

ای جااانم🤣🤣 فعلا که دوستمون ناامیدمون کرد... یکی از بدی های کنار خونواده زندگی نکردن همینه... خو ...

اشکال نداره عزیزم، اونی که باید حواسش به بنده هاش باشه حواسش به شما هست 

ان شاالله هر چی خیره برات پیش بیاد  مریم جان ببخشید تو تاپیک شما زیاد صحبت کردیم  دوست قش ...

اتفاقا خیلی هم کار خوبی کردید، تاپیک خودتونه صاحب اختیارین
همین که آدم میبینه چقدر آدم مهربون و خوب هست خیلی خوشحال میشم، 

اتفاقا خیلی هم کار خوبی کردید، تاپیک خودتونه صاحب اختیارین همین که آدم میبینه چقدر آدم مهربون و خوب ...

عزیزی❤❤❤