2777
2789
عنوان

چی شده که انقدر بد شدیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 58 پست
اخه دلم میسوزه میبینم یکی داره حرف بدی میزنه من خودم خیلی درگیر نمیشم ولی میگم اینا چطور نمیترسن مث ...

عزیزم هر وقت چیزی دیدی که دلت شکست فقط بگو خدایا میدونم که میبینی پس میزارم خودت جواب بدی...اون عزیزی هم که دلش لرزید مطمئن باش خدایی داره این طور ادما فکر میکنن قراره همیشه زخم بزننو برن و هیچی نشه ولی نمیدونن دنیا یجایی بدجور گیرشون  میندازه...

خوشحالم تو دنیا ادمایی پیدا میشن که قلبشون مثل آب زلاله مثل شما ❤

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
بله همین امروز... سرم درد میکرد عصری خوابیدم بعد که بیدار شدم یه سر اومدم نی نی سایت دیدم رو یکی ا ...

عزیزم اشکال نداره چقدر بیکار واقعا!! یکی هم دقیقا دیدم واسه یه خانومی گذاشته بود چقدر پررویی این همه دختر مجرد موندن منتظری پسر بیاد تو رو بگیره...آخه مگه شما خدایی چیکار داری به مردم، حالا من خودم خیلی تشویق میکنم کسی جدا نشه، همش میگم برو مشاور و اینها، ولی اینکه بخای کسی رو آزار بدی با حرفت که چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همین امروز... سرم درد میکرد عصری خوابیدم بعد که بیدار شدم یه سر اومدم نی نی سایت دیدم رو یکی ا ...

الهی خدا چنان در خوشبختی رو بروت باز کنه که خودت لذت ببری از قدرت همچین خالقی

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
عزیزم هر وقت چیزی دیدی که دلت شکست فقط بگو خدایا میدونم که میبینی پس میزارم خودت جواب بدی...اون عزیز ...

ممنون عزیزم مهربونی و محبت از لطف شماست، ولی واقعا خدا بدجوری این موقع ها جواب میده. 

الهی خدا چنان در خوشبختی رو بروت باز کنه که خودت لذت ببری از قدرت همچین خالقی

ممندنم از محبتت عزیزم... چقدر آدما باهم فرق میکنن

الهی همه ی جوونا خوشبخت باشن

منم امروز از ته قلبم خواستم خدا خوشبختم کنه تا دیگران بدونن نباید جای خدا برای بنده تصمیم بگیرن

ولی بازم هر اتفاقی بیفته من راضیم... دنیا ارزش این غصه خوردنارو نداره

مهم اینه آدم خوبی باشیم و خوبی مون رو حفظ کنیم

خیلی ممنونم از مهربونی تون

خدا خیرتون بده

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
ممنون عزیزم مهربونی و محبت از لطف شماست، ولی واقعا خدا بدجوری این موقع ها جواب میده. 

بله حتما می بینه...من خودم بخاطر عذاب هایی ک کشیدم مجبور شدم جدا بشم بعضی وقتا تاپیکای این مدلی رو میبینم که توهین میکنن بدون اینکه بدونن چیه داستان دل میشکنن این باعث میشه قلبم مچاله بشه ادامه ندم به خوندن...فقط امروز رفتم به یکی گفتم من هیجوقت شرفو ارزشمو بخاطر هیچکی و هبچ چیزی زیر پا نمیزارم همیشه از خدا میخوام اگه روزی دارم خطا میرم جوری اون خطامو عیان کنه جلوی خلق که یادم بمونه خدا هست 

عزیزم اشکال نداره چقدر بیکار واقعا!! یکی هم دقیقا دیدم واسه یه خانومی گذاشته بود چقدر پررویی این همه ...

دیگه ۱۳ ماه از جدایی من میگذره... صحبت کردن در موردش اونم از طرف یه غریبه که هیچی نمیدونه کار درستی نیست واقعا

بعضیا طوری صحبت میکنند که انگار خدا حفظ زندگی اونارو تضمین کرده...

من قرار نیست همه ی خصوصیات همسرم رو اینجا برای دیگران شرح بدم تا کسی به من حق بده... آدم باید امانتدار باشه... رازدار باشه

من کلی گفتم که از هم سرد شدیم و تفاهم نداشتیم و به من بی توجه بود... بر همین اساس داره قضاوت میکنه🤦‍♀️

ممندنم از محبتت عزیزم... چقدر آدما باهم فرق میکنن الهی همه ی جوونا خوشبخت باشن منم امروز از ته قلب ...

تو از جنس منی 

خوشبختی تو هیچ اسیبی به من نمیزنه فقط باعث میشه من اشک بریزم بخاطر خندهای از ته دل یکی و الان یک کوچولو اشکم اومده از خدا میخوام به حرمت این اشک بخاطر دوست قشنگی ک ندیدم درهای رحمتشو بروش باز کنه

بله حتما می بینه...من خودم بخاطر عذاب هایی ک کشیدم مجبور شدم جدا بشم بعضی وقتا تاپیکای این مدلی رو م ...

هیچ کس فردای خودش خبر نداره ولی من خودم خیلی تجربه کردم، خدا حواسش به همه چیز هست، خودش برای شما و همه آدمهای مهربون بهترین پناهه. 

هیچ کس فردای خودش خبر نداره ولی من خودم خیلی تجربه کردم، خدا حواسش به همه چیز هست، خودش برای شما و ه ...

ان شاالله عزیزم❤

اخه دلم میسوزه میبینم یکی داره حرف بدی میزنه من خودم خیلی درگیر نمیشم ولی میگم اینا چطور نمیترسن مث ...

منم اتفاقا تنها زندگی میکنم...

خونواده ام خیلی اصرار داشتن با اونها باشم...

من اگه نرفتم پیششون چون دوس ندارم غم و غصه مو ببینن... کلا خودمو همیشه محکم نشون میدم

دوس ندارم پیششون باشم و هر لحظه بهم ریختگی هامو ببینن

وقتایی که سرحالم میرم پیششون

یا وقتی میخوان بیان سریع خودمو رو فرم میارم که اذیت نشن

چرا یه عده فکر میکنن ما تو خونواده هامون عزیز نیستیم

به خدا پدر و مادر به سر من قسم میخورن...

من سختی زندگی مجردی رو با همه ی مسئولیت هاش و گرونی ها دارم به خاطر آرامش پدر و مادرم تحمل میکنم

دیگه ۱۳ ماه از جدایی من میگذره... صحبت کردن در موردش اونم از طرف یه غریبه که هیچی نمیدونه کار درستی ...

بهش فکر نکن عزیزم، یه وقتی هست شما میخای کمک بگیری که به قول شما اینجا که نمیشه همه چیز رو گفت و اصلا اینجا کسی بلد نیست، آدم میره پیش مشاور، ولی خب اصلا الان که دیگه جدا شدی، بعضی آدمها واقعا هدفشون خیرخواهی نیست متاسفانه.

تو از جنس منی  خوشبختی تو هیچ اسیبی به من نمیزنه فقط باعث میشه من اشک بریزم بخاطر خندهای از ته ...

قربونت برم...

چرا اشک عزیزم؟! ناراحتی؟!

قربونت برم... چرا اشک عزیزم؟! ناراحتی؟!

نه من وقتی برای یکی از ته دل دعا میکنم اشکم میاد...منو تو هم دردیم منم مثل خودت از یک ز ندگی تلخ جدا شدم

بهش فکر نکن عزیزم، یه وقتی هست شما میخای کمک بگیری که به قول شما اینجا که نمیشه همه چیز رو گفت و اصل ...

نه گلم... تاپیک شمارو دیدم یادم اومد... وگرنه ازش گذشتم...

مهم اینه که من الان آرامش دارم و خدا عزتمو پیش اقوام و آشناها اصلا کم نکرده که زیادم کرده...

همین برام کافیه...

قضاوت دیگران برام مهم نیست