2777
2789

من خودم لرم

و تهران هم هستیم 

و خواستگارایی هم که داشتم تا الان ترک ،شمالی و ... 

ولی همیشه میگم اصلا با چه قومیتی توی جایگاه خودم میتونیم کنار بیایم

چطور میشه تشخیص داد

به لطف خدا، سال ۱۴۰۴ صفحه جدید زندگیم باز شد 💍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همه ایرانی هستیم مادرم فارس بود پدرم دو رگه فارس ترک 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

عروس ما لرخودمون فارسزمین تا اسمون تفاوت

مشکلی هم پیش اومده بینتون؟

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

عروس ما لرخودمون فارسزمین تا اسمون تفاوت

چون خودم لرم حس میکنم زیاد چیز عجیبی نیست فرهنگشون

شایدم خودم عادت دارم

آره من خودم دوست دارم خانواده ما با قومیت های دیگه وصلت بکنه تا با فرهنگ و آداب و رسوم اونا آشنا بشم این ازدواج های قومیت های مختلف رو کلا دوست دارم

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بنظرمن اگه خودتوبالاترازهمه ببینی قطعانه نمیشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

آره من خودم دوست دارم خانواده ما با قومیت های دیگه وصلت بکنه تا با فرهنگ و آداب و رسوم اونا آشنا بشم ...

کجایی هستی