2777
2789
عنوان

ازدواج کرده ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت حل نمیشه اگه واقعا خیلی با ایده آل آدم تضاد داشته باشه قابل حل شدن نیست مخصوصا اگر طرفت در مق ...

من دانشجو بودم یه همکلاسی فوق العاده عاشق داشتم برام زمینو زمان رو جابجا میکرد ولی وقتی کنارش قدم میزدم حسی نداشتم ینی ازینکه‌برم تو اغوشش چندشم میشد 😐 پولداررررر ، مودب ، اقا 

همه‌میگفتن بگو بله 

نگفتم ، چون میدونستم چی میشه ، ادمی نیستم اگه خوشم نیاد به مرور بیاد 

مخالف اینم که از تنفر و چندشی ادم بع عشق میرسه 

الان واقعا از زندگیم راضی ام 

عاقا زندگی همششش پول نیست ، یه چیزی بنام اتاق خواب وجود داره که اوونجارو بقیه نمیبینن و خودت میمونی و حست 😐

کی ازدواج کردی؟ چند سالت بود؟ ببین من این رو خنثام بهش،

من الان دیگه ۹ ساله ازدواج کردم یه بچه هم دارم خب من خنثی نبودم کلا ازش نفرت شدید داشتم بعدا که ازدواج کردیم اینقد توب بود اخلاقش رفتارش کارش از نظر نالی واقعا هیچی از اول کم نداشتیم و نداریم که اون تنفر از بین رفت ولی هیچوقت عاشقش نشدم همیشه ته دلم یه جوریه عین یه حسرت و یه عقده

و خدایی که به شدت کافیست.......
جایی برو که تو رو بخوان .نه مهر ب دلم بشینه .عشق ب وجود میاد .اما .جایی که نخواند. روزی صدبار میمیری ...

شما تجربه داشتین؟؟

من رو دوست داره خیلی، پسره خود ساخته و سختی کشیده ایی هست بنده خدا..حرفاش اوکی بود.. حتی گفته برای کارت سرمایه جور میکنم

چرا اخه،خوشی زده زیر دلت،ببین بعضی ازمردا چه بلاهایی سر زناشون میارن

ببین دست آدم نیست تا تجربه نکنی واقعا متوجه نمیشی چی میگم از اینکه هر بار که میبیننت میگن وای چرا شوهرت اینقد لاغره چرا به خودش نمیرسه جرا کوچیکه هزارتا سوال دیگه میپرسن اون نداشتا ها تو ذهنت و قلبت پررنگ تر میشه 

من الان دیگه ۹ ساله ازدواج کردم یه بچه هم دارم خب من خنثی نبودم کلا ازش نفرت شدید داشتم بعدا که ازدو ...

خب عزیزم به قشنگیای زندگیت توجه کن، گناه داره شوهرت بنده خدا...

مگه همه چی قشنگیه،مقایسه نکن عزیزم

در این حد یعنی؟ فصولیه میدونم اما چرا قبول کردی؟ اگه دوس داشتی جواب بده

خب من خودم نبودم اصرار بیش از حد مامانم بود یه حورایی مجبور شدم چون مامانم یه سری ملاکها تو ذهنش بود که شوهر من همه رو داشت اصلا به اینکه من دلم چی میگه توجه نکرد در نهایتم گفت اگه با این ازدواج نکنی قید منو و همه رو باید بزنی ولی الان خیلی پشیمونه چون بعدش افسردگی شدید گرفتم جوری که مشکل قلبی پیدا کردم و الان چند ساله افسردگی دارم 

ببین دست آدم نیست تا تجربه نکنی واقعا متوجه نمیشی چی میگم از اینکه هر بار که میبیننت میگن وای چرا شو ...

از اول مگه اینجوری نبود 

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
خب من خودم نبودم اصرار بیش از حد مامانم بود یه حورایی مجبور شدم چون مامانم یه سری ملاکها تو ذهنش بود ...

امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته هیچ از لطف و کرم خدا ناامید نباش ازش بخواه

خب عزیزم به قشنگیای زندگیت توجه کن، گناه داره شوهرت بنده خدا... مگه همه چی قشنگیه،مقایسه نکن عزیزم

حالا انشالله براتون پیش نیاد ولی اگه اومد متوجه میشی من چی میگم الان خوبیم نه اینکه دعوا کنیم یا سازگاری نداشته باشیم نه اتفاقا زندگی آرووم و خوبی هم داریم کنار هم ولی ته ته قلب آدم همیشه یه جوریه 

حالا انشالله براتون پیش نیاد ولی اگه اومد متوجه میشی من چی میگم الان خوبیم نه اینکه دعوا کنیم یا ساز ...

ی جورایی درکت میکنم،منم مورد قبلیم قدش اندازه خودم بود،انگار حس کردم کوتاه تره منه..کچلم بود ،تازه خسیسم بود،آخرش زدم زیر همه چی