2777
2789
عنوان

ازدواج کرده ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 65 پست
تو اینجور مواقع که نمیدونی ظاهر طرف مقابل به دلتون میشینه یا نه ،،یه چند جلسه در حد یک ماه معاشرت کن ...

دقیقا کشش و جذبه ینی داشتن میل جنسی 

حالا ممکنه ادم به یه زشت این حسو داشته باشه 

لزوما نباید طرف همه چی اکی باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرانه میگم اگر قیافه اش به دلت نیست اصلا قبول نکن من راه شما رو رفتم غیر از حسرتی که به دلم مونده و عذاب وجدانی که دارم از اینکه شوهرم همه چیش خوبه ولی از نظر قیافه مدام با دیگران مقایسه اش میکنم این برام عذابه هیچی برام نمونده هر کاری کنی هر چی دیگران بگن اونم کوه رو برات جابا جا کنه بازم ته دل و ذهنت همیشه یه حس نارضایتی هست 

و خدایی که به شدت کافیست.......
دو طرفه باید باشه من اینقد دیدم زن دلش با شوهرش نبوده همیشه خلا داشته و گریه میکرده  اصلایکطرف ...

نه در اون حد ولی ملاک برای ازدواج این دوستمون رو گفتم که با شرایطی که خواستگار داره قطعا انقدر محبت میکنه که خانم عاشقش میشه و در کل به نظرم مرد بیشتر خواهان باشه کیفش بیشتره  

خواهرانه میگم اگر قیافه اش به دلت نیست اصلا قبول نکن من راه شما رو رفتم غیر از حسرتی که به دلم مونده ...

چرا اخه،خوشی زده زیر دلت،ببین بعضی ازمردا چه بلاهایی سر زناشون میارن

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
نه در اون حد ولی ملاک برای ازدواج این دوستمون رو گفتم که با شرایطی که خواستگار داره قطعا انقدر محبت ...

درسته تا معاشرت نباشه ادم نمیتونه تصمیم بگیره حداقل سه جلسه دیدار بیرون 

باید برا خودت حلش کنی 

هیچوقت حل نمیشه اگه واقعا خیلی با ایده آل آدم تضاد داشته باشه قابل حل شدن نیست مخصوصا اگر طرفت در مقابل تغییر خیلی مقاومت کنه و اینکه در حدی ظاهرش تو ذوق بزنه که همه به روت بیارن دیگه بدتره

و خدایی که به شدت کافیست.......
خواهرانه میگم اگر قیافه اش به دلت نیست اصلا قبول نکن من راه شما رو رفتم غیر از حسرتی که به دلم مونده ...

کی ازدواج کردی؟

چند سالت بود؟

ببین من این رو خنثام بهش،

هیچوقت حل نمیشه اگه واقعا خیلی با ایده آل آدم تضاد داشته باشه قابل حل شدن نیست مخصوصا اگر طرفت در مق ...

در این حد یعنی؟ فصولیه میدونم اما چرا قبول کردی؟ اگه دوس داشتی جواب بده