2777
2789
عنوان

ازدواج کرده ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 65 پست
امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته هیچ از لطف و کرم خدا ناامید نباش ازش بخواه

مرسی عزیزم انشالله برا همه خوبی و صفا پیش بیاد حرفم اینه هر چیزی که به نظرتون آزاردهنده است تو انتخاب همسر فکر نکنین بعدا حل میشه یک درصد احتمال بدید حل نشه به اینا فکر کنید بعد تصمیم بگیرید

و خدایی که به شدت کافیست.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی جورایی درکت میکنم،منم مورد قبلیم قدش اندازه خودم بود،انگار حس کردم کوتاه تره منه..کچلم بود ،تازه خ ...

بهترین کار رو کردی عزیزم تا کسی واقعا از همه نظر به دلت نبود ازدواج نکن ببین از ملاکهایی که برا خودت مهمه کوتاه نیا اگا برات پول مهمه به امید اینکه بعدا پولدار میشه با کسی ازدواج نکن اگل برات قیافه مهمه با امید اینکه بعدا قیافش خوب میشه ازدواج نکن کلا همه ملاکها و شرایطت رو به شدت روشون پافشاری کن 

و خدایی که به شدت کافیست.......
حالا انشالله براتون پیش نیاد ولی اگه اومد متوجه میشی من چی میگم الان خوبیم نه اینکه دعوا کنیم یا ساز ...

وای چقدر من مثل شمام کاش دقیقا شرایطم مثل شما بود الانم افسردگی گرفتم به زور خودمو میکشونم تازه مال من یکساله برای عروسیمم خیلی بی تفاوتم این حسمو برای دشمنم نمیخوام

بهترین کار رو کردی عزیزم تا کسی واقعا از همه نظر به دلت نبود ازدواج نکن ببین از ملاکهایی که برا خودت ...

آره دقیقا همینه کاش منم قبول نمیکردم هی گفتن عادی میشه بعضی وقتا یه سری چیزا عادی نمیشه اون چند ماه اول که همش چشمم دنبال بقیه بود که چرا خوشگل ترن از شوهر من  فکر نمیکردم ازدواجم اینقدر بد رقم بخوره اونم منکه اینقدر عشق و علاقه برام مهم بود نمیدونم چجوری همچین ازدواجی رو قبول کردم و تن دادم بهش روزی صد بارم بگم پشیمونم نمیشه برگردم عقب