2777
2789
عنوان

ازدواج کرده ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 65 پست
برام حالت خنثی داره.. ولی تیپ و لهجه اش یکم ازارم میده..     البته میگم بلنده ،تیپش خوب ...

این موردم مهمه 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم بش حق بده.همش سرش تو کار و زندگی بوده. شاید وقت نکرده خیلی ب خودش اهمیت بده.

همه مردا بعد ازدواج خوشتیپ و جنتلمن میشن. منم همسرم خیلی ساده لباس میپوشید و اینا.از وقتی ازدواج کردیم خودم همه لباساشو خریدم خودم بش گفتم چطوری بپوشه.باورت میشه الان از من بیشتر ب خودش و لباس پوشیدنش اهمیت میده؟

مث دخترا لباسی ک مثلا دفعه قبل خونه باباش پوشیده رو یادشه و دیگ نمیپوشه.😂😂😂😂

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

میتونی درست کنی تیپ و اینارو از دست نده موقعیت خوب رو

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

خوبه که بنده خدا منی که حساسم میگم خوبه قدبلنده تیپش خ.به چی میخوای دیگههه😁😁🥰

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
اره .. یکم دنبال جنتلمنم...     خواستگار قبلیم کچل بود ولی بعد رفت و امد خیلی عاشقش شدم ک ...

تو اینجور مواقع که نمیدونین ظاهر طرف مقابل به دلتون میشینه یا نه ،،یه چند جلسه در حد یک ماه معاشرت کنید اگه بهش حس جنسی داشتین دیگه باقیش مثه تیپ و مدل مو و چیزای دیگه تو زندگی قابل تغییر و درست شدنه..ولی اینکه حس جنسی بهش داشته باشین معیار بسیار مهمیه در تصمیم گیری.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
اره .. یکم دنبال جنتلمنم...     خواستگار قبلیم کچل بود ولی بعد رفت و امد خیلی عاشقش شدم ک ...

اینجوری ادامه بدی شاید هیچ وقت ازدواج نکنی از این موارد زیاد دیدم یا اینکه آخرش با یه آدمه خیلی سطح پایین تر  از خواستگاراشون ازدواج‌کردن

یعنی شوهرت را دوست نداشتی؟ به دلت ننشسته بود؟ بعد اوکی شدی

خب اولش هیچ شناختی ازش نداشتم عکساشو دیده بودم حال نکرده بودم باهاش خیلیم میترسیدم از ازدواج 

بعد کم کم صحبت کردیم 

دیدم چقد به هم نزدیکه دلامون 

تیپ و استایل هم هر دفعه خودم براش خرید کردم ی چیزی رو به سلیقه خودم 

ی بار براش شال گردن بافتم چون از شال گردن خودش خوشم نمیومد 

ی سری پیرهن و تیشرت گرفتم  خلاصه کم کم جوری شد ک الان خودش تا ی چیزی لازم داره میگه من براش انتخاب کنم بخرم 

ظاهر رو فقط درنظر نگیر 

مهم اینه دلاتون نزدیک باشه 

پس یه مدت زمان بده من بعد ۱۲ سال زندگی مشترک میگم زنی خوشبخته که شوهرش عاشقش باشه نه برعکس متوجه ای ...

دو طرفه باید باشه من اینقد دیدم زن دلش با شوهرش نبوده همیشه خلا داشته و گریه میکرده 

اصلایکطرفه خوب نیست اصلاا

من وقتی اولین بارهمسرمو دیدم انقد قیافش ب دلم نشست ی لحظه گفتم وای خدا من چقد اینو دوست دارم😂

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁