2777
2789
عنوان

جواب خواستگار ‌،خانما ،دخترا ی گل بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 49 پست

اسی من اینطوری تصمیم گرفتم....شرایط مالی و اجتماعی و فرهنگیش رو در نظر میگرفتم...نه اینکه ایده آل باشه..اینطور ک‌قابا قبول باشه.بعد با خودم کلنجار میرفتم ک میتونم با این آدم همبستر بشم؟؟میتونم وقتی خوابه با عشق نگاهش کنم؟؟وقتی سرما خورده با عشق ازش پرستاری کنم؟؟و اینکه با افتخار کنارش راه برم؟؟؟من وقتی جواب این سوالام مثبت شد با کله به شوهرم جواب دادم...الآنم هر روز ک‌نگاهش میکنم بیشتر عاشقش میشم

الان عقدم‌..

ولی دقیق یک هفته قبلِ اینکه شوهرم بیاد خاستگاریم یدونه خاستگار اومد تقریبا عالی بود از هر نظر نزدیک بود قبول کنم ولی یهو پشیمون شدم هفته ی بعدش عقد کردم 

کلا خاستگارهایی که قبلش برام میومد فقط در حد این بود که به خانواده ام بگن جدی نمیشد قضیش سریع ردشون میکردم😅🤭

حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟   دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟!   بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان عقدم‌.. ولی دقیق یک هفته قبلِ اینکه شوهرم بیاد خاستگاریم یدونه خاستگار اومد تقریبا عالی بود از ...

به نظرم اونه که میخواد نشه همینجوری بهتره ،یا اصلا نیاد 

درگیر و ... نمیشی و ...

خوشبخت باشید عزیزم🌷

اسی حس میکنم دلت باهاش نیس به خاطر چشمش اگه اینطوریع جواب منفی بده تا یه عمر خودت و اون بنده خدا درع ...

تقریبا همینطوره ،ولی خب پسر خوب و با احساس ومهربونی م هست ،این فقط یکم مرددم کرده

👍🙏🌹منظورم اینِ مثلا شغل ش خیلی باب میلت نباشه

مهم اینک پول در بیاره و در امدش خوب باشه 

ببین خیلی ها هستن هر روز تو یه شعلن اخه اون ب چه درد میخوره یا طرف شعل مثلا خوب داره از نطر کلاسی و درامدش کمه و تلاشی برای در امد بیشتر ندلرهاینم ب درد نمیخوره 

نگاه کن ببین ادم تلاشکر هست یا نه چقدر زحمت میکشه این خیلی مهمه

تریکوتیلومانیا.....وسواس کندن مو دارم.بیا تاپیکم
به نظرم اونه که میخواد نشه همینجوری بهتره ،یا اصلا نیاد  درگیر و ... نمیشی و ... خوشبخت باشید ...

اره یهو کلا نظرم عوض شد و همچی بهم ریخت 

تقدیره دیگه..🤷‍♀️

ممنون گلم شمام انشاالله خوشبخت بشی و با اونی که لایقته ازدواج کنی💕

حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟   دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟!   بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟! 
اونی که عجله داره زودتر یه ریگی به کفششه اونی که همه چیش درسته محتاطه و میخاد بیشتر بشناسه . 

👍اینم هست.شاید هم چون تقریبا پایین ترن و مورد مناسبِ برا اونا ،یا فشار های مجردی،یا عجول بودن و ...

مهم اینک پول در بیاره و در امدش خوب باشه  ببین خیلی ها هستن هر روز تو یه شعلن اخه اون ب چه درد ...

👍درسته ،قبول دارم تا حدودی 

حتی اگه شغل خدمات باشه مهم نیست برات؟

یا تحصیلاتش ازت کمتر باشه؟یا خانواده پر جمعیت؟

عزیزم حسم میگه داری خودتو مجبور میکنی هیچ وقت برای ازدواج خودتو مجبور نکن زندگی مجردی ترس نداره ولی ...

نه عزیزم ،اما شرایط م خیلی خوب نیست و ی جورایی تکلیف م با خودم معلوم نیست ،آمادگی ندارم تقریبا ،اما دیگه این موقعیت پیش اومد و مجبورم به نتیجه برسونم 

درسته حرفات🌷🙏