2777
2789
عنوان

جواب خواستگار ‌،خانما ،دخترا ی گل بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 49 پست

من اول ازهمه ایمانش برام مهمه اهل نماز باشه اهل دوری از نامحرم باشه زندگی سالم کنه خاسته هااز من سالم و منطقی باشه شغل داشته باشه در کنار شغل ادم تلاشگری باشه دست و دلباز باشه از خدا بترسه اهل روزه باشه انصاف و گدشت داشته باشه در منزل مهربان باشه باغیرت باشه شکر گزار باشه 

تریکوتیلومانیا.....وسواس کندن مو دارم.بیا تاپیکم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن برای اینکه بدونی طرف راست میگه یا نه یه سوال رو به چند روش بپرس و بین بقیه سوالات و پشت سرهم بپرس که فرصت سرهم کردن دروغ رو نداشته باشه بلاخره سه بار بپرسی با طرق مختلف یبارشو گاف میده . یه دروغم برای رد یه نفر کافیه . اگر قرارتون توی کافه یا رستوران باشه که بتونی خسیس بودن یا نبودنشم محک بزنی بهتره

من اول ازهمه ایمانش برام مهمه اهل نماز باشه اهل دوری از نامحرم باشه زندگی سالم کنه خاسته هااز من سال ...

شغل تحصیلات ظاهر اینا چی؟

مثلا اگه انحراف چشم داشته باشه قبول میکنی؟

ایول😂👍🤭

❤️😂

مشکی جونم فراموشت نمیکنم😔(پروفایلم عکس گربمه که از دستش دادم).                                                                                                                                      کاربر جدید نیستم🙌😑.                                           آنتی ناتالیست                                                         
شغل تحصیلات ظاهر اینا چی؟ مثلا اگه انحراف چشم داشته باشه قبول میکنی؟

شعل گ گفتم داشته باشه در امد ک زندکی بچرخه و پس انداز هم بشه داشته باشه 

تحصیلات برام مهم نی 

کلی طاهر برام مهمه و ولی در اولویت نی 

معلولیت اصلا نمیپذیرم ولی حالا اگ همه موارد اوکی بود یه انحراف چسم فقط داشت جه اشکلالی دلده 

اختلاف سنی هم بیشتر از 8 سال نمیپسندم 

تریکوتیلومانیا.....وسواس کندن مو دارم.بیا تاپیکم

اسی حس میکنم دلت باهاش نیس به خاطر چشمش اگه اینطوریع جواب منفی بده تا یه عمر خودت و اون بنده خدا درعذاب نباشین 

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸