2777
2789

ی  ماشین سنگین  بار کش ترمز بریده بود  از پشت با سرعت میومد دقیقا پشت  ما

یهو  بوق زد  کشید  سمت راست ماشینای جلویی همه فرار کردن سمت خاکی.با سرعت نور از بغلمون  رد شد

اگه  نمیداد  سمت راست  هممون زیرش له میشدیم مخصوصا من  که نزدیک بودم  جلومون پر ماشین بود   تقریبا ترافیک  و سرعت گیر بود و هیجای فراری نداشتیم

خدا بهمون رحم کرد وگرنه  الان اون دنیا بو

چقد مرگ به ادم نزدیکه

ادم برا خودش مرگ نمیدونه

خدایا رهایم نکن😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رحم کرده حتما یه قربونی بدین حتما هاااا.....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

طرفی که ترمز بریده چی شد بنده خدا

منم به همین فکر میکردم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خدا رحم کرده حتما یه قربونی بدین حتما هاااا.....

اره واقعا به جز خودم داداشمم برده بودم و من باعث مرگش میشدم خدابارو هزار بار شکر میکنم که  بخیر گذشت

خدایا رهایم نکن😔

اره واقعا به جز خودم داداشمم برده بودم و من باعث مرگش میشدم خدابارو هزار بار شکر میکنم که بخیر گذشت

خدا دوباره بهتون فرصت داده میخواد ببینه چطور از این فرصت استفاده میکنید 

عزیزم هیچ کار خدا بی حکمت نیست هیچ برگی بدون اذن خدا از درخت نمی افته حتما مقدر شده بود این اتفاق بیوفته یه حکمتی داشته

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

جلو رفت بعد چند متر کم کم با ترمز دستی نگه داشت

خداروشکر بخیر گذشته 

عزیزم صدقه بزار کنار 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)