2777
2789
عنوان

جواب خواستگار ‌،خانما ،دخترا ی گل بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 49 پست
👍درسته ،قبول دارم تا حدودی  حتی اگه شغل خدمات باشه مهم نیست برات؟ یا تحصیلاتش ازت کمتر باشه؟ ...

نه اشکال نداره 

من خدمه میشناسم صب تو شرکت دولتی کارمیکنه بعد از ظهر پله های اپارتمان ها تمیز میکنه 

تو سن جوانی دو تا خونه داره برا زنش ماشبن خریده و الان 48 سالشه بازنشته دولتی هست و کلی کار میکنهو هنوز داره تلاش میکنه و پول در میاره 

ایا این ادم الان بده؟

تریکوتیلومانیا.....وسواس کندن مو دارم.بیا تاپیکم
نه اشکال نداره  من خدمه میشناسم صب تو شرکت دولتی کارمیکنه بعد از ظهر پله های اپارتمان ها تمیز ...

نه نمی گم بده اصلا ،کار که عار نیست 

اما خب بیشتر دوست دارم تحصیلات داشته باشه و شغل بهتر ،حس خیلی خوبی ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اول قیافه مدنظرم باشه؟

اره، خر نشی که مردم میگن: خود ذات را ببین و چکار ظاهر داری و اینا.... اینا مهم هستا ولی به اینم فکر کرد فردا پس فردا میخوای دستشو بگیری و با خودت ببری سر خیابون، ایا روت میشه با همچین قیافه ای تو خیابون بگردی و به دوستات نشون بدی؟همه چیز مهمه...حتی به طرز غذا خوردنشم نگاه کن، ببین ملچ و مولوچ میکنه میخوره یا نه عادی میخوری، به نظافتشم دقت کن، حتی رو شوخی ازش بپرس که در هفته چندبار میره حمام... فکر نکن تا نگات به نگاش افتاد و عاشق شدی و دیگه کار حله و تمام... نخیییر، بحث یه عمر زندگیه که میخوای با این آدم ادامه بدی

ازدواج ینی تو رو با همین مانتو با همین مدل مو با همین قیافه طرز حرف و خانواده دوست داشته باشه 

پسری که میاد بهت اگا چادر بزاری اگه سر کار نری اگه .....با درد زندگی نمیخوره ..

چون اویل زندگی خانوما ذوق دارن همه حرفای شوهر گوش میدن یک سال میگذره دلشون واسه خود واقعیشون تنگ میشه