2777
2789

برا جواب دادن بیشتر به چه چیزایی فکر میکنید ؟

چجوری تصمیم نهایی میگیرید و یِ دل میشید ؟

اگه دو دل باشید چیکار میکنید ؟

فک میکنم در این صورت تمایل به جواب منفی بیشتره ،چون ادامه وضعیت قبلیِ ،اما جواب مثبت وضعیت جدیدیِ 

اینکه میگن مثلا متاهلا که شوهرمون اومد خواستگاری انگار دهنمون بسته شد و همه چی جور شد و ... انگار قسمت بود و اینجوریِ ؟برا شما هم اینجوری بود؟

واقعا ازدواج تصمیم سخت و مهمیه 

انشاالله خدا به همه کمک کنه و همه جوونا خوشبخت بشن🌱

پیشاپیش ممنون از نظرات و مشارکت تون🙏🌹

من فقط جواب رد میدم

مشکی جونم فراموشت نمیکنم😔(پروفایلم عکس گربمه که از دستش دادم).                                                                                                                                      کاربر جدید نیستم🙌😑.                                           آنتی ناتالیست                                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا نمیتونستم ب جواب مثبت فکر کنم میترسیدم ،،ولی سر شوهرم بمعنای واقعی دهنم بسته شد

آخ از این ترس ،واقعا هم ترس داره یکم تصمیم به این مهمی و سختِ 

👍پس اینجوری هست

آخ از این ترس ،واقعا هم ترس داره یکم تصمیم به این مهمی و سختِ  👍پس اینجوری هست

تا مامانم اینا میگفتن خوبه پسره یعنی احساس ک میکردم یعنی شوهر کن ی کولی بازی درمیوردم ،چقدر فنا بودم ،سر شوهرم فقط نگاه کردم 

عزیزم قبل ازینکه اصلا طرف رو ببینی ببین شرایط ظاهری مالی تحصیلات سو سابقه و اینجور مواردی که نیاز به کانتکت با طرف مقابلت نداره بهم میخوره بعدش دیگه وارد مباحث اخلاق و رفتار خودش و خانواده و مسائل تحقیقات و اینجور چیزا میشه . ظاهرشم نمیگم خیلی خوب باشه ولی در نگاه اول به دلت بشینه و هم سطح باشید از هر نظر بهتره 

تا مامانم اینا میگفتن خوبه پسره یعنی احساس ک میکردم یعنی شوهر کن ی کولی بازی درمیوردم ،چقدر فنا بودم ...

👍😅میفهمم،انگار آدم احساس ناامنی میکنه اصن😂

یعنی بقیه رو ندیدین؟