2777
2789
عنوان

به نظرتون بیماریم رو به همسرم بگم

387 بازدید | 14 پست

دیروز دکتر روانشناس بهم گفت تو بیماری وسواس فکری داری و بخاطر همینم همیشه مشاحره داریم و به نظرم اگه به همسرم بگم اونوقت تمام دعواهای زندگیمون رو میندازه گردن خودم و دیگه زیر بار هیچی نمیره و تلاش نمیکنه دیگه تا خواسته هامو برطرف کنه و تا اخر عمرم بهم یه برچسب میچسبونه و میگه مشکل از خودته به نظرتون همین فکرمم از روی بیماریمه یا باید بهش بگم؟

چون من فقط میخوام واقعا مشکلاتمون حل بشه

بلاخره همه چیز درست میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه مشکل جسمانی و روانی شدیدی بود میگفتم بگو اما وسواسیت رو نگو جدن ادما درک نمیکنن و هر حرکتت رو میچسبونن بهش بیشتر میرن رو مخت نگو

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

خب ببین دکتر بشما گفته وسواس فکری داری وسواس فکری از چی بوجود میاد میدونی همین درک نشدن از طرف همسرت .میگی تو بحثا و مشاجره ها پیشش دردو دل کردن میزاره سر خودم میگه تو مشکل داری .اگه یکی بهت از خانواده همسری کسی حرف بدی بهت زد دلتو رنجونده کرده تنها  شونه ها و دردودل کردن با شوهرته میتونه یه ذره آرومت کنه و اونم بخواد پست بزنه بگه باز شروع کردی حتی حق باتو باشه .پس وسواس فکری بوجود میاد

بستگی داره همسرت چجور ادمی باشه

اگر بادرک و فهم باشه 

خوب تو شرایطی درکتون میکنه و سعی میکنه باحرفهاش و کارهاش بهتون کمک کنه تا خوب بشین و کمتر بحث میکنه

ولی خدای نکرده اگر درک درست حسابی نداشته باشه

همون مریضی تو چوب میکنه و دایم تو هر شرایطی میکوبه سرت

من خودم باشم نمیگم چیزی پیشش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

اصلا و ابدا نگو 

اصلا 

بازم میگم اصلا 

ببین شوهر هر چی هم که خداشناس و با اخلاق باشه اینو مثل پتک میکوبه تو سرت 

اصلا معلومه اگه اونم رفت روانشناس چیزی نبنده پای روانش هان 

این مردا دنبال آتو هستن حواستون جمع کن 

مگه وسواس درمان هم میشه ؟

بله چرا نشه

هر بیماری که بدونی داریش سعی میکنی ردر جهت 

درمانش قدم برداری

دور از جون سرطانم درمان داره

فقط باید بپذیریش اونایی ک درمان نمیشن عیب رو قبول ندارن

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉