2777
2789
عنوان

گرفتن گواهی بکارت قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 6605 بازدید | 232 پست
😐😐😐 تا وقتی باشن زنایی که میرن زیر بار این کار به هر دلیلی جامعه عوض نمیشه و همینطور باقی میمونه!

اتفاقا من به شدت طرفدار حقوق زنان هستم... کامنت منو خوندید؟؟من برای زمان ازدواج اون گواهی رو نگرفتم، اگر همسرم به من شک داشت اصلا نباید اقدامی برای ازدواج میکرد...

وقتی دو نفر تصمیم به ازدواج دارن همه چی خوبه و همه خوشحالم و بهترین نسخه شخصیتشونو نشون میدن، درسته؟؟

ولی وقت دعوا و دادگاه چی؟؟ کلک و حیله های کثیفی که کم ندیدم دو طرف بهم میزند تا نتیجه اون چیزی بشه که خودشون می‌خوان!!! میدونید دادگاه اینجور مواقع اگه تهمتی زده بشه طرف کیو میگیره؟؟میدونید مرد با این تهمت می‌تونه حق و حقوق خانوم رو نده؟؟؟!!

با این تفاسیر کجای کاری که من کردم اشتباهه؟؟؟

من این موارد رو در نظر گرفتم و یه پرونده کامل پیش یه متخصص زنان برای خودم ساختم...همین!!!🌸🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اره واقعن سطح خانواده خیلی مهمه خیلی از خانواده ها  کلن سطح فرهنگی پایینی دارن متاسفانه

پس دخترا باید یاد بگیرن باهم سطح خودشون ازدواج کنن،نه بعدچن سال باافکار ناخوشایندخودشونو اذیت کنن

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تو اطرافیان ما همه اعتقاد سرسخت دارن

ولشون کن زن عموی من میگه زندایی شوهرم  بهم گف اگه دستمال نداشته باشی صبح به همه میگریم وبا خواری میبریمت خونه بابات میگه تا ....بشه مردمو زنده شدم 

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
پس دخترا باید یاد بگیرن باهم سطح خودشون ازدواج کنن،نه بعدچن سال باافکار ناخوشایندخودشونو اذیت کنن

دقیقنننن من 20،21 سالمه اصلن قصد ازدواح خودم ندارم ولی دق کردم با دوستام بخدا از بس ک احساسی و بی منطق تصمیم میگیرن

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
زنان_برعلیه_زنان#  

اتفاقا من به شدت طرفدار حقوق زنان هستم... کامنت منو خوندید؟؟من برای زمان ازدواج اون گواهی رو نگرفتم، اگر همسرم به من شک داشت اصلا نباید اقدامی برای ازدواج میکرد...

وقتی دو نفر تصمیم به ازدواج دارن همه چی خوبه و همه خوشحالم و بهترین نسخه شخصیتشونو نشون میدن، درسته؟؟

ولی وقت دعوا و دادگاه چی؟؟ کلک و حیله های کثیفی که کم ندیدم دو طرف بهم میزند تا نتیجه اون چیزی بشه که خودشون می‌خوان!!! میدونید دادگاه اینجور مواقع اگه تهمتی زده بشه طرف کیو میگیره؟؟میدونید مرد با این تهمت می‌تونه حق و حقوق خانوم رو نده؟؟؟!!

با این تفاسیر کجای کاری که من کردم اشتباهه؟؟؟

من این موارد رو در نظر گرفتم و یه پرونده کامل پیش یه متخصص زنان برای خودم ساختم...همین!!!🌸🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

[QUOTE=194757076]ولشون کن زن عموی من میگه زندایی شوهرم  بهم گف اگه دستمال نداشته باشی صبح به همه میگریم وبا خوار هر کسی یه عقیده ای داره دیگه‌ کسی که به خودش اطمینان داره هیچ مشکلی نداره.هر کسی رو باید هر جوری که هست قبول کنیم هیچ کس بعدا عوض نمیشه.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
 زنجان

منم اهل زنجانم😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑تو خونواده ما نمی‌دونم چطوریه من هنوز ازدواج نکردم و مجردم😐ولی اصلا نشنیدم که گواهی رو به محضر بدن آخه کی اینو گفته؟؟؟؟؟؟؟

البته تو خونوادمون خیلی به بکارت و این حرفا اهمیت میدن ولی چرا نشنیدم این حرف و .......

منم اگه خواستم ازدواج کنم قبلش دکتر میرم خودم میگیرم گواهی  و فقط به شوهر آیندم نشون میدم که بفهمه نوعش چیه ...ولی به محضر آخه مگه باید  گواهی رو داد؟؟؟....آدم عجب چیزایی می‌شنوه ها واقعا تعجب آوره

ببخشید ولی مردی ک به زنش همچین تهمتی بزنه،مرده زنذگیه دیگ؟جای اثبات باید طلاق گرفت فقط کسی ک بع نامو ...

خب عزیزم منم دارم در مورد طلاق صحبت میکنم...

من زمان ازدواج کسی ازم گواهی نخواست،خودم رفتم(دلایلشو تو کامنتا گفتم)

این که یه خواستگار یا نامزد همچین چیزی بخوان، آخر جهالته چون می‌خوان ببینن دختر دست خورده نیست!!این توهینه، جهله، حماقته

ولی همین مرد و خونواده‌ش زمان دعوا و دادگاه و طلاق چه رفتارهایی میتونن داشته باشن، چه تهمتایی بزن؟؟ما چکار میتونیم بکنیم اگه نتونیم از خودمون دفاع کنیم؟؟؟خیلی از حق و حقوق خانوما با این ادعای مرد از بین می‌ره...

نمیدونم این همه پافشاری بعضیا برای چیه...

منم اهل زنجانم😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑تو خونواده ما نمی‌دونم چطوریه من هنوز ازدواج نکردم و مجردم😐ولی اص ...

اون موقع که دوستام عقد کردن گفتن میخوان منم مجردم ولی الان یه خانومه گفت واسه ۵ سال پیش بود الان دیگه نیست.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
من هر وقت بخوام برم خودم میرم .اونم با خواست خودم.زوری ک نمیشه

افرین...منم همینو میگم!!

ولی این همه حرف شنیدم....

خب عزیزم منم دارم در مورد طلاق صحبت میکنم... من زمان ازدواج کسی ازم گواهی نخواست،خودم رفتم(دلایل ...

میفهمم ولی انتخاب درست و به جا با یه انسان متمدن و متشخص و خانواده دار به طلاق و اونجاها نمیکشه

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
اون موقع که دوستام عقد کردن گفتن میخوان منم مجردم ولی الان یه خانومه گفت واسه ۵ سال پیش بود الان دیگ ...

آخه ببین گرفتن گواهی از یه نظر خوبه چون اگه نوعش جوری باشه که خون نیاد باید گواهی آدم داشته باشه که نشون بده بعدا دردسر نشه ولی واقعا محضر تعجب اوره خدا رو شکر که الان نیست آدم خجالت میکشه گواهی رو بده به محضر که چی😑

متاسفانه مامان منم اینجوریه

واقعا روتون میشه صحبت کنید راجب این چیزا با مادرتون؟؟؟

من تازه فهمیدم بکا... چی هست از دوستام شنیدم و راستش قبلا نمیدونستم هیچی راجب این چیزا  چند ماهه  فهمیدم ولی روم نمیشه با مامانم حرف بزنم بیشتر توضیح بده آخه خیلی هم حساس شدم