خانما...یهو یاد چهارسال پیش افتادم...یه روز مونده به عقد...شوهرم و خواهرشوهرم اومدن دنبالم بریم برای گرفتن حلقه ی عقد...
من رفتم دم در سوار ماشین شم بریم..خواهرشوهرم بهم گفت با مامانت کار دارم.منم مامانمو صدا کردم..به مامانم گفت که بریم گواهی بکارتشم بگیریم ماکه میریم بیرون...منکه خشکم زد و استرس گرفتم..مادرمم گفت بعد عقد خودم به شما قرار بود بگم..بریم بگیریم گواهیو..خلاصه اونروز رفتیم برا گرفتن حلقه..من ته دلم ناراحت بودم...مهمون اینا دعوت کرده بودیم...خلاصه با کلی ناراحتی فرداش قبل از ظهر رفتیم با خواهرشوهر بیشعورم گواهی رو گرفتیم..ولی از اون روز کینه دارم ته دلم ازشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم با تمام اخترامی ک قاعلم براتون ولی شاید شما خودتون رو در حد جنس دست دو میدونین که باید تست بشی ...
اولا دقت کنید وسریع فاز برتون نداره من گفتم با گواهی موافقم؟خب پستای بعدم روبخونید متوجه میشد،ولی اگه دوست نداشت چراااازدواج کرد باکسی درسطح خانوادش ازدواج میکرد طرف میگه ما رسم جهیزیه دادن نداریم داماد خواست قبول میکنه نخواست نمیکنه حالا ایشونم دوست نداشت نمیرفت بعد چهارسال مرور خاطراتی ک خوشایند نیست الکیه فقط جنجال ب پا میشه،ومن خودم هفتساله ازدواج کردم و نرفتم ولی دیدم دوستانم ک نرفتن و طرف گفته بااینکه خانواده بااصالتی داری ولی خودت هرزه ای و قبل من باکسی بودی چون خون نیومده و دخترو رها کرده والان ده ساله مجرده وکسی سراغش نیومده اروپا نیستیم هنوز مردای بیشعور زیادن پس هرزنی اگه بااینجور مردا برخوردکرد باید به خودش احترام بذاره نره نه بعد ده سال بگه بهم توهین شد