2777
2789
عنوان

چرا بمن تعارف کردم

98 بازدید | 9 پست

رفتم ی مراسمی با چندنفر از اهل خونه دخترشون به همه خرما وپذیرایی  و اینا کرد بمن که می رسید رد میشد نمی‌داد نمیشناخت منو هم چرا اینکارو کرد خیلی تو دلم مونده 

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو خاستم بگم که حذف شد منم محرم روضه رفتم دوتا از دخترای صاحب خونه بمن اشاره میکردن ریز ریز و میخندیدن و زیرزیزوی نگاه میکردن دلم شکست و سپردم به صاحب روضه خوده امام حسین خاستم بکم کسی که حرمت روضه سرش نمیشه چه انتظاری ازش داری؟؟ شعور؟؟ 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

اینو خاستم بگم که حذف شد منم محرم روضه رفتم دوتا از دخترای صاحب خونه بمن اشاره میکردن ریز ریز و میخن ...

خوب چرا روضه میگیرن مگه کرم دارن بی احترامی میکنن خوب آدم خیلی اذیت میشه

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
خوب چرا روضه میگیرن مگه کرم دارن بی احترامی میکنن خوب آدم خیلی اذیت میشه

میدونم چه حسی داره بخدا من رفته بودم چون حالم خوب نبود ساکت نشسته بودم و کاری به کسی نداشتم بیخیال عزیزم ثواب خودشون رو نابود کردن 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

نه ارزش نداشت حتما خوشش نیومده بده ولی ما که همو نمیشناختیم

من یه بار قبلاً ها مغرب می رفتم مسجد نماز می خواندم به پیر زن گفت برو ردیف سوم نماز بقیه رو خراب می کنی گفتم چرا بی سوادی با بچه یا کم توان ذهنی دیگه نرفتم