2777
2789
عنوان

میخوام جشن نامزدی بگیرم

241 بازدید | 39 پست

یکی میگه خیلی خرج میشه نگیرید، هر کسی ی چیزی میگه 

بعد قبلنا سمت ما رسم بود شام میدادن، تگه نمیخواستن ‌شام بدن نباید میگرفتن(چون مسخره اشون میکردن) ، حالا چند ساله که میوه و شیرینی اش کردن 

بعد برا خودم مسخره اس که زنونه مردونه جداست 

بعد فک کردم که تو یه سالن کوچیکتر بگیریم، مهمونا فقط خودی ها باشن ، که هزینه تالار ندیم 

حالا مشکل اینه که مهمونی مختلط نداشتیم(مهمونی هامون زنونه مردونه جداست) ، نمیشه هنجار شکنی کرد زد رقصید

چیکار کنم؟ از طرفی هم عاشق هنجار شکنی هستم!  و فکر می‌کنم باید از ی جایی شروع بشه 

فکر میکردم خیلی زرنگم، گفتم از موقعیت شب یلدا استفاده کنم، مهمونی رو چن روز شب چله بگیریم، تم قرمز مشکی، اونایی که اهل ذوقن لباس هم برا یلداشون گرفتن حتما،. میپوشن

کیک برا همه، میوه و ژله و نسکافه و هندونه؟ سر میز های خانوادگی 

فقط از 8 شب تا 11 شب دور هم چجوری زمان رو رد کنیم؟؟! 

۸ تا۱۱ که وقت شامه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تا آخر تاپیکتو نخوندم 

یچی فقط میخوام بهت بگم 

این حرفا که یکی میاد میگه هزینه داره نگیر 

نمیدونم یکی میاد میگه فلان کارو بکن 

نگا کن به دلت 

ببین دلت چی میخواد 

عقدو عروسی تو تمام عمرت قراره فقط یکبار اتفاق بیوفته 

بخدا بعدا حسرتش تو دلت میمونه 

عصر بگیرین عصرونه بدین 

ب اونام بگین یلدایی هم واست بیارن 

کارت خوبه فقط کساییک زیادی خشکن دعوت نکن ک مراسمت خراب نشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ببین تا آخر تاپیکتو نخوندم یچی فقط میخوام بهت بگم این حرفا که یکی میاد میگه هزینه داره نگیر نمیدونم ...

ممنونم عزیزم عروسی که بعدا میگیریم 

ولی برا این نامزذیه من خواستم هزینه تالار ندیم، چون ورودی تالار یکیه چه بخوای عروسی بگیری، چ عقد بگیری و... 

من خواستم بریم سالن های جمع و جور ( ولی خب اونجا معمولا عقد رسمی میکنن) ما عقد کردیم قبلا) 

حالا مهمونی رو ما مختلط میکنیم، قبلا مختلط نبوده، نمیشه زد رقصید 

منم میگم چیکار میشه کرد که وقت رو پر کنه تا این 3 ساعت بگذره؟! 

ممنونم عزیزم عروسی که بعدا میگیریم ولی برا این نامزذیه من خواستم هزینه تالار ندیم، چون ورودی تالار ی ...

اگه میخوایی مختلط بگیری مجبوری خودمونیارو دعوت کنی که همه باهم راحت باشن 

یعنی ب جای شب، عصر دور هم جمع بشیم؟! ممنون

اره عزیزم از ساعت4 تا 7 مثلا ک ب تایم شام نکشه ی عصرونه مختصر یا فینگر فود بدین 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
آخه خانواده داماد اخلاقشون فرق داره راحت نیستن کلا

جدا بگیر و کم دعوت کن که زیاد هزینه نباشه براتون 

واقعا راه دیگه ندارع یا باید مختلط خودمونی باشه 

یا هم جدا و کم دعوت کنی